mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Gróf Dávidnak köszönhetően menetel a Fradi?!

img

Persze, a cím egy kissé túlzó de tény, hogy Gróf Dávidnak is köszönheti a Ferencváros mostani sikereit. Dibusz Dénes ugyanis az elmúlt években finoman szólva is beleszürkült az NB I-be, ám most, hogy méltó vetélytársat kapott, ismét parádézik. Dibusz Dénes 2014-ben érkezett a Ferencvároshoz, és egyből kezdő kapus lett. Akkoriban nagyszerű teljesítménnyel rukkolt elő, ám az elmúlt években rettentően visszaesett a..

Ki is irányít Kisvárdán!?

img

A válogatott meccsek miatt kissé háttérbe szorult a NB I egyik legviccesebb edzőváltása! Múlt héten ugyanis menesztették a története legjobb eredményeit produkáló Kisvárda éléről Miriuta Lászlót, mert a vezetőség és az edző futballról alkotott elképzelése különbözik. De ki is irányít valójában Kisvárdán? Tavaly nem sokan fogadtak volna a Kisvárda bennmaradására – állítólag néhány bennfentes a bajnokság elején nem..

Nem az eredmény, hanem a "szenvedés" miatt volt fontos ez a hét!

img

Szándékosan nem írtam a horvát vereség után, mert igazából nem történt semmi. Csak azok gondolták komolyan, hogy nyerhetünk a világbajnoki ezüstérmes otthonában, akik rózsaszín szemüvegen keresztül nézik a magyar futballt. Ráadásul ma sem történt semmi meglepő: legyőztük hazai pályán az azerieket. Igaz, ehhez vastagon kellett a játékvezető is. A csoportban mégis ott állunk, ahol állni szeretnénk az utolsó 'nagy..

Feczesin Róbert: Őszintén! Nem számítottam a válogatott meghívóra

img

Talán már Feczesin Róbert sem számított arra – hogy a szurkolókról már ne is beszéljünk – hogy egyszer még válogatott lehet.  Legutóbb ugyanis 2011-ben szerepelt a nemzeti csapatban. Ám a sors úgy hozta, hogy nyolc év elteltével tizenkettedszer is válogatott lehet. Három meccs - négy gól...Jött is a válogatott meghívó (Fotó: nso.hu) Feczesin Róbert ugyanis ott van a horvátok ellen készülő keretben. Nem kétséges..

Szoboszlai sérült, egyre foghíjasabb a keret

img

Vasárnap késő este találkoztak a férfi A-válogatott Horvátország és Azerbajdzsán ellen készülő játékosai Telkiben – már akik a kihirdetett keretből megérkeztek. Marco Rossi szövetségi kapitány dolgát ugyanis az utolsó pillanatban is újabb sérülések nehezítik. Pátkai Mátéra izomsérülés miatt nem számíthat a szakmai stáb. Később további rossz hírek érkeztek: Szoboszlai Dominik egy kisebb sérülés miatt szintén nem..