mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Feczesin Róbert: Őszintén! Nem számítottam a válogatott meghívóra

Talán már Feczesin Róbert sem számított arra – hogy a szurkolókról már ne is beszéljünk – hogy egyszer még válogatott lehet.  Legutóbb ugyanis 2011-ben szerepelt a nemzeti csapatban. Ám a sors úgy hozta, hogy nyolc év elteltével tizenkettedszer is válogatott lehet.

Három meccs - négy gól...Jött is a válogatott meghívó (Fotó: nso.hu)

Feczesin Róbert ugyanis ott van a horvátok ellen készülő keretben. Nem kétséges tehát, hogy a csatárnak jót tett az, hogy a török másodosztályból  újra Újpestre igazolt, ahol ősszel három meccsen négy gólt szerzett.

Örülök, hogy ismét válogatott kerettag lehetek, ezért dolgoztam keményen az utóbbi időszakban, de igazság szerint nem számítottam a meghívóra, pláne úgy, hogy csak nemrégiben tértem vissza Magyarországra. Nehéz feladat vár ránk, egyelőre a horvátok elleni idegenbeli összecsapásra fókuszálunk, itt próbálunk meg jó eredményt elérni. Természetesen a vb-ezüstérmes horvátok a találkozó favoritjai, de úgy gondolom, egy meccsen bármi megtörténhet, van olyan jó csapatunk, hogy meglepetést okozzunk Splitben, ehhez azonban száz százalékos teljesítményt kell nyújtanunk, egyáltalán nem férnek bele hibák a játékunkba. Vannak hiányzóink, ami valóban nehezíti a dolgunkat, de aki itt van, azért tagja a válogatottnak, mert képes helytállni ezen a szinten és pótolni a kiesőket - mondta a játékos az mlsz.hu-n.



Szoboszlai sérült, egyre foghíjasabb a keret Sallói négy éve még a légiósoknak fizetett volna sok pénzt a magyar fiatalok helyett!