mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

„Szurkolók nélkül nincs értelme a futballnak – nélkülük senkik vagyunk...”

img

George F. Hemingway, vagyis bocsánat, Lanzafame újbóli leigazolása, és az újságírók rendre utasítása óta csak Szabó György kapcsolata nem mindig volt rózsás a Honvéd szurkolókkal. És akkor még finoman fogalmaztunk. Ám amit most tett a Honvéd-tulaj, az példaértékű. Megmutatja, egy klubvezető is megteheti az első lépéseket, egy klubvezető is beláthatja, ha tévedett, és akkor a szurkolók is visszatérnek a lelátóra...

1183... 4700

img

1183. Ennyi néző látta az Új Hidegkuti Nándor Stadionban az MTK-Gyirmót mérkőzést. Persze, az azért sejthető volt, hogy a nézők nem tapossák majd le egymás sarkát, hogy jegyet vegyenek a meccsre, de bármilyen hihetetlen, azért, hogy alig legyenek a meccsen, a klub tett a legtöbbet. Csapatok voltak - nézők nem nagyon (fotó: mtkbudapest.hu) 1183. Nem túl sok néző.Kifejezetten kevés. Persze, valljuk be, az..

Tragédia a Fehérvári úti bajnokságban: A kispadon halt meg a kispályás focista

img

A vidám hangulatot, az örömfocit a szomorúság és a gyász váltotta fel a Fehérvári úti kispályás labdarúgó bajnokságban. Két héttel ezelőtt szörnyű tragédia rázta meg a sporttelepet: a Cameroon-Light csapatában futballozó, mindössze 37 éves Horváth Krisztián a mérkőzés közben lett rosszul, és hiába érkezett gyorsan a segítség, a pályán elhunyt. Horváth Krisztiánról mindenkinek ugyanaz volt a véleménye. Jókedvű,..

Zavadszky Mónika: Gábor büszke lenne a fiaira

img

Tíz éve már, hogy tragikus hirtelenséggel elhunyt az ország egyik legnépszerűbb focistája, Zavadszky Gábor. Ikerfiai jövőre érettségiznek, sőt egyikük szeretné befejezni azt az egyetemet, amelyet édesapja annak idején elkezdett. Zava özvegye, Mónika mesélt a Lokálnak. LAKATOS BRIGITTA  – Nem mondom, hogy már nem fáj, de minden évfordulón egészen más típusú érzések kerítenek minket hatalmukba – kezdte lapunknak..

A Sláger FM beszállt a váci futballba!

img

Stratégiai megállapodást kötött a 103.9 Sláger FM és az NB II-es bajnokságban szereplő Vác Futball Clubb, melynek részeként a Budapesten és környékén fogható rádióadó megjelenik az NBII-es klub játékosainak mezén.   Balajti Ádám, Dlusztus András, Tóth Gergely, Kákonyi Dániel az új mezben - A Vác Futball Club nagy hagyományokkal rendelkezik, 1994-ben az első osztályú bajnokságot is megnyerte, a csapatnak most is..

A biztonsági emberek provokáltak balhét a stadionavatón

img

Mint tegnapi cikkemben megírtam, az Új Hidegkuti Nándor Stadion avató mérkőzésének második félidejében a biztonsági szolgálat emberei kivezették az MTK „kemény magból” azokat a szurkolókat, akik meggyújtottak két pirotechnikai eszközt. A mifocink.com kiderítette, mi történt a lelátón, sőt, azt is megtudtuk, hogy az eset után komoly balhé tört ki a drukkerek és a biztonsági szolgálat között az egyik bejáratnál.  A..

Lehetne jó is az Új Hidegkuti Nándor Stadion!

img

Most valami szépet kellene írni az Új Hidegkuti Nándor Stadionról, hiszen mégiscsak átadtak egy új futballstadiont hazánkban, de bevallom, kicsit nehéz. Pedig lehetne jó is egy ilyen kis katlan, ahol megreked a szurkolók hangorkánja.   Gyorsan, elsőnek leírom a legnagyobb pozitívumot, amit csak ebben a világban le lehet írni. Az MTK vezetői ragaszkodtak hagyományaikhoz, ragaszkodtak értékeikhez, legendáikhoz, ..

Hú de kínos

img

Irtó kínossá kezd válni a mai, új Hidegkuti Nándor Stadion átadója. Az elmúlt hetek történései után ugyanis kiderült, hogy hiába volt az a mondás, hogy a Sporting Lisszabon teljes csapatával jön majd a gálára, a portugálok ifistákkal érkeztek meg Budapestre.Stadionavató - a Sporting ifivel Nem volt véletlen az ellenfélválasztás. Az MTK 1964-ben a Sporting ellen játszott KEK döntőt, melynek első meccsén 3-3-as..

Megszívatva

img

Ismét kiderült, hogy a labdarúgó szövetségben ülnek olyanok, akiknek ott semmi keresnivalójuk. A szörnyűbb ennél, hogy döntéseket is hoznak, ám amikor kiderül, hogy amit döntöttek, az oltári nagy baromság, akkor azt nem vállalják be, nem próbálnak meg rajta változtatni. Most például egy halom budapesti amatőr csapatot szívattak meg azzal, hogy a szombatot, 15-ét, hivatalos játéknappá nyilvánították annak ellenére,..

Csank János: A nagy dolgok tavasszal dőlnek el, de....

img

A sikeresnek ítélt Európa-bajnokság után a világbajnoki selejtezősorozatot nem kezdte túl jól a magyar labdarúgó válogatott. A Feröer-szigeteken elért 0-0 után a Svájc és Lettország elleni dupla mérkőzésen az volt a tét, hogy marad-e még esélye nemzeti csapatunknak a világbajnoki szereplésre. Csank János szerint az esély megmaradt. Szalai Ádám beindult: két meccsen három gólt szerzett (Fotó: Csudai Sándor) A..Next posts