mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

A Sláger FM beszállt a váci futballba!

Stratégiai megállapodást kötött a 103.9 Sláger FM és az NB II-es bajnokságban szereplő Vác Futball Clubb, melynek részeként a Budapesten és környékén fogható rádióadó megjelenik az NBII-es klub játékosainak mezén.

 

Balajti Ádám, Dlusztus András, Tóth Gergely, Kákonyi Dániel az új mezben

- A Vác Futball Club nagy hagyományokkal rendelkezik, 1994-ben az első osztályú bajnokságot is megnyerte, a csapatnak most is nagy céljai vannak. A nyáron tapasztalt EB-láz után reméljük, a hazai klubfutball is egyre nagyobb érdeklődésre tart majd számot. Budapesten és környékén a 103.9 Sláger FM az egyik legnépszerűbb rádióadó, így a váciak között is nagyon nagy hallgatói táborral rendelkezik, ezért is esett a választásunk a piros-kék klubra, melynek mérkőzéseit rendszeresen az M4 Sport is műsorra tűzi - mondta a megállapodással kapcsolatban Csikesz Erika a 103.9 Sláger FM vezérigazgatója„.

- Nagy örömmel és tisztelettel tölt el, hogy a 103.9 Sláger FM-et ma már egyre több munkahelyen, háztartásban első számú rádióként hallgatják. Boldogok vagyunk azért, hogy a több hónapos egyeztetések révén ma már végre felkerülhet a 103.9 Sláger FM logója a Vác FC mezeire és ezáltal közös munkát kezdhetünk el. Biztosak vagyunk abban, hogy a kölcsönös stratégiai megállapodásunk számos további együttműködési lehetőséget foglal magában a jövőre nézve is. És ha megkérdeznek minket bármikor, hogy mit hallgatunk szívesen? A válaszunk egyértelmű lesz: “103.9 Sláger FM, a legnagyobb slágerek változatosan! - tette hozzá Orbán Levente, a Vác FC ügyvezető igazgatója.

 A biztonsági emberek provokáltak balhét a stadionavatón Zavadszky Mónika: Gábor büszke lenne a fiaira