mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Rebrov tiszteletet kér a Fradi vezetőitől, és még egy évig ő a Fradi edzője

Érdekes dolog történt ki ma. Miközben a Ferencváros azt kommunikálja, hogy Rebrov távozik,  gőzerővel keresi az új edzőt (sőt, állítólag már meg is találta), addig Rebrov ma azt nyilatkozta: semmilyen más klubbal nem tárgyalt, és ő a Ferencváros edzője.

 

 

Azzal biztosan mindenki egyetért, hogy a Ferencváros vezetőinek elmúlt 25 év legjobb döntése biztosan Rebrov szerződtetése volt. Az ukrán tréner, jött, takarított, kitette a csapatból a magukat sztárocskáknak képzelőket, a Fradi meg csak nyert és nyert. Nem mellesleg bejutott az Európa-liga és a Bajnokok Ligája csoportjába.

Aztán már télen arról lehetett hallani, hogy Rebrovot pótolni kell majd a nyáron. A bajnokság vége után pedig Kubatoc-vezér azt is elmondta, hogy az ukrán tréner már február 10-én felmondott.
Igen ám, csakhogy Rebrov azt állítja: ez nem igaz.
Azt mondja, annyi történt, hogy menedzserén keresztül jelezte, úgy nem fognak tudni együttműködni, ha a klub vezetői, ígéretüknek ellentétesen az ő megkérdezése nélkül igazolnak játékosokat. Sőt, Rebrov azt is hozzátette, Kubatov-vezér az eset óta egyszer sem ült le vele egyeztetni a jövőről.

Hozzátette, megrökönyödve látja, hogy a Fradi edzőt keres, sőt azt is, hogy a sportigazgató összehívta a játékosokat és az edzőket egy olyan időpontra, amikor ő még nem lesz Budapesten.

Merthogy Rebrov ma is a Ferencváros edzőjének tartja magát – mint ahogy szerződése szerint 2022-ig az is – és esze ágában nincs távozni a zöld-fehérektől. Igaz, immár tiszteletet kér a klub vezetőitől, mert úgy érzi, most nem kapja meg!


"Úgy érzem, a mostani helyzet méltatlan hozzám. Három éve dolgozom itt, mindig hálás leszek a Ferencváros vezetőinek, hogy bizalmat szavaztak nekem, illetve a magyar szurkolóknak, akik mindenben támogattak. De itt az ideje, hogy engem is tiszteljenek! Eszem ágában sem volt elhagyni a Fradit, tisztelem és szeretem a klubot.Továbbra is a Ferencváros vezetőedzője vagyok, és úgy tervezem, hogy az eredeti tervnek megfelelően június nyolcadikán Budapesten lesz jelenésem. Persze arról is tudok, hogy a klub sportigazgatója tájékoztatta az edzőket és a futballistákat, már június negyedikén össze kell jönniük az öltözőben.” Nem titok, sokan érdeklődtek irántam, de mindenkinek azt válaszoltam, érvényes szerződésem van a Ferencvárossal. Csak akkor beszélhetünk a közös jövőről, ha az megszűnik" – olvasható a Nemzeti Sport cikkében.

Természetesen senkit ne lepjen meg, hogy a Fradinál nem reagálnak az ügyre.

A Ferencvárosnál már évek óta csak a szépet és a jót lehet megírni, a kényes kérdéseket a szőnyeg alá kell söpörni,  le kell tagadni. Sőt, aki megmeri kérdeni, firtatni meri ezeket, azt el kell tiporni.

De mindenki elhiheti, Rebrov ügynél van sokkal „keményebb sztori” is a klubnál, amiről mélyen hallgatnak, és melynek kérdéseire nem válaszolnak.

Hiába na, a pökhendiég nagy úr, a sikerek pedig még nagyobbá tették a korábban sem kicsi Arcot!

 

 



Továbbra is lehet-e a végzettség nélküli Huszti Szabolcs a Loki vezetőedzője? Bogesz…komolyan, húzz, haza a f…szba!