mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Németh Krisztián előnyben van a többiekkel szemben

img

Nikolics mellett Német Krisztián a legjobb formában lévő magyar támadó. Az Egyesült Államokban játszó futballista ráadásul előnyben van társaival szemben. - Legalábbis, ha azt nézzük, hogy az USA-ban már március óta megy a bajnokság, hiszen én így játékban vagyok azokkal szemben, akik csak most kezdik az idényt - mondta Nikolics. - Ráadásul úgy néz ki, bejött, hogy az Egyesült Államokban igazoltam, hiszen gólok..

Dzsudzsák Balázs: Egy siker után senki nem fog azzal foglalkozni, melyik csapatban játszom!

img

Dzsudzsák Balázs két mérkőzéssel a lábában érkezett a válogatott edzőtáborába, és nagyon várja a románok elleni mérkőzést. - Nagyon örülök, hogy időben sikerült csapatot találnom. Azzal nem szeretnék foglalkozni, hogy sokan hogyan fogadták itthon azt, hogy Törökországba szerződtem, hiszen ha nyerünk Románia ellen, vagy továbbmegyek, ha kijutunk az Eb-re, senki nem fog azzal foglalkozni, melyik csapatban rúgom a..

Ez már szánalmas: Pető még mindig Casoninak üzenget

img

Pető Tamásnak még mindig nem mondta el senki, hogy nem túl elegáns „visszafele köpködni”. Ám ennél is fontosabb, hogy Pető Tamás immár saját magát nevetteti ki azzal, hogy még mindig az elődjével foglalkozik. Pető Tamás három hét alatt olyan sokat üzent annak a Bernard Casoninak, akinek egyébként ő volt a pályaedzője, hogy ma már az is tudja, hogy nem értettek egyet szakmai kérdésekben, aki nem figyeli a magyar..

Egy futballfüggő naplójából: Kedves DVTK, mindenkit komplett hülyének néztek?

img

Korábban már írtam arról, hogy a Diósgyőr az elmúlt időszakban több, érdekes mérkőzést is játszott. Nos, Bekő Balázs csapata most is kitett magáért: a Videoton-meccsel ellentétben most a 91. és 94. percben szerzett góllal nyert az Újpest ellen. Ezzel kapcsolatban Gazdag József nagyszerű újságíró egy nagyon érdekes összeállítást közölt. Íme: Diósgyőr v Újpest 2-1 (büntetőből 0-1, majd fordítás a legvégén, 92. és 94...

Kondás Elemér: Bocsánat, ha valakit megbántottam!

img

Nincs jó helyzetben Kondás Elemér, hiszen egyrészről a Loki eredményei sem úgy jönnek, ahogy azt sokan várták, másrészről a csapat szurkolóit is magára haragította egyik nyilatkozatával. A szakember azonban nem tartozik azok közé, aki nem meri belátni, hogy valamiben tévedett, így videóüzenetben kér bocsánatot a drukkerektől. „A szurkoló olyan, amilyen, láttunk már olyat is, aki teljesen mindegy, hogy mi..

A Puskás Akadémia nyerte a II. Kocsis Sándor emléktornát

img

Hihetetlen dolog történt. Levelet kaptam Takács Bence Ervintől. A Puskás Akadémia kommunikációs igazgatója nem igazán szokott válaszolni a feltett kérdésekre – és most sem tette. Elküldte viszont azt, milyen nagy sikert ért el a Puskás Akadémia együttese, és mivel ezen az oldalon minden olyan eseményről is szeretnénk hírt adni, amivel egy kicsit is fejlődik futballunk, így természetes, hogy közreadjuk a hírt. A..

Veletek az ország

img

A Magyar Sportújságírók Szövetsége is csatlakozott az MLSZ “Veletek az ország!” szlogenű kampányához, mellyel a szervezet a közelgő magyar–román labdarúgó Eb-selejtező kapcsán azt szeretné jelezni, hogy ez a találkozó kicsit több, mint egy átlagos futballmeccs, és azt is, hogy a társadalom egésze (de legalábbis nagyja) érdeklődési körtől, nemtől, foglalkozástól függetlenül a magyar csapat mögött áll. Ezen a..

Újabb pofon: A kazah, az azeri és liechtensteini foci is előttünk van!

img

Az UEFA az elmúlt öt év összesítésével számolja ki az úgynevezett koefficienst. Ez alapján készít egy rangsort. Ebben a rangsorban már Kazahsztán, sőt Liechestein is megelőzi hazánkat. A Vidi kiesésével teljessé vált a lista: immár nincs magyar csapat a nemzetközi porondon. Csak hogy mást ne mondjunk, hazah viszont van. Albán is. És azeri is. Az UEFA is honorálta klubcsapataink nagyszerű szereplését – immár a..

Se víz, se villany, se gáz - elmarad a Pécs első bajnokija!

img

Korábban több alkalommal írtam arról, hogy kellene hozni egy szabályt, amely a klubokat szakmai, morális vagy gazdasági válságba sodró szakembereket, tulajdonosokat büntetné, hiszen lemondani egy posztról könnyű, utána felépíteni azt, amit a másik lerombolt – na az a nehéz. Ezt bizonyítja a mostani pécsi helyzet is. Nem oly régen a pécsi szurkolók egy sírt ástak, és eltemették a pécsi futballt. Akkor talán ők sem..

NB I-es játékosok a BL-főtáblán

img

Nem, nem őrültem meg, tudom, hogy magyar csapat nem jutott be a Bajnokok Ligája csoportkörbe, mégis lesz két olyan játékos az elitkörben, aki korábban az NB I-ben szerepelt. Sőt, mindkét játékos tevékenyen kivette a részét csapata továbbjutásából. Magyar csapat nem, hazah viszont lesz a csoportban, hiszen az Astana történelmi sikert ért el a ciprusi APOEL ellen. Hazai pályán elért 1-0 után tegnap az Astana..Next posts