mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Ez már szánalmas: Pető még mindig Casoninak üzenget

Pető Tamásnak még mindig nem mondta el senki, hogy nem túl elegáns „visszafele köpködni”. Ám ennél is fontosabb, hogy Pető Tamás immár saját magát nevetteti ki azzal, hogy még mindig az elődjével foglalkozik.


Pető Tamás három hét alatt olyan sokat üzent annak a Bernard Casoninak, akinek egyébként ő volt a pályaedzője, hogy ma már az is tudja, hogy nem értettek egyet szakmai kérdésekben, aki nem figyeli a magyar futballt.

Eddig azt gondoltam, hogy csak vesztes meccs után lehet mutogatni az előző edzőre, - Pető ezt egyébként sosem felejtette el megtenni - , ám vasárnap az is kiderült, hogy egy győztes meccs után is Casoni a hibás!

Az elmúlt három meccset győzelem, de még csak rúgott gól nélkül letudó Vidi ugyanis egy megpattanó lövésnek köszönhetően legyőzte a Debrecent, és lám, ezzel máris Pető lett a világ „egyik legjobb edzője”, aki aranylábú gyerekeket „faragott” a Casoni által becsmérelt játékosokból.

 

„Középszerű, szar játékosokkal is lehet minőségi játékot csinálni „ – mondta a TV kamerái előtt Pető, a gond ezzel csak az, hogy az elmúlt három meccsen – és ebbe beletartozik két nemzetközi kupameccs is – nyoma sem volt a minőségi játéknak.

Pető az NS-ben hozzátette: „labdarúgóim megmutatták, mennyi van bennük. Nem az a fajta ember vagyok, aki csak dumál, a látottak önmagukért beszélnek”.

Nos, az elmúlt két hétben mást sem hallottunk, mint hogy Pető dumál, ráadásul vezetőedzőként a mérlege: 4 meccs, 3 vereség, 1 győzelem, 1 rúgott és 5 kapott gól, kettős vereséggel sima kiesés az Európa-ligából!

A látottak – olvasottak - önmagukért beszélnek!

 

 



Egy futballfüggő naplójából: Kedves DVTK, mindenkit komplett hülyének néztek? Dzsudzsák Balázs: Egy siker után senki nem fog azzal foglalkozni, melyik csapatban játszom!