mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Veletek az ország

A Magyar Sportújságírók Szövetsége is csatlakozott az MLSZ “Veletek az ország!” szlogenű kampányához, mellyel a szervezet a közelgő magyar–román labdarúgó Eb-selejtező kapcsán azt szeretné jelezni, hogy ez a találkozó kicsit több, mint egy átlagos futballmeccs, és azt is, hogy a társadalom egésze (de legalábbis nagyja) érdeklődési körtől, nemtől, foglalkozástól függetlenül a magyar csapat mögött áll.


Ezen a mérkőzésen különösen fontos lesz a sportszerűség, az ellenfél tisztelete mind a pályán, mind a nézőtéren, s az, hogy a játékosok bebizonyítsák: legyen bármilyen nagy is a tét, ők sportemberek, akik nemes küzdelemben, a sport értékeit szem előtt tartva döntik el a három pont sorsát.

A nagy érdeklődéssel várt találkozóig az mlsz.hu oldalon négy videoüzenet látható-hallható: Böjte Csaba szerzetestől, Polyák Lilla színész-énekestől, Risztov Éva úszótól és Szente Vajk színész-rendezőtől.



Újabb pofon: A kazah, az azeri és liechtensteini foci is előttünk van! A Puskás Akadémia nyerte a II. Kocsis Sándor emléktornát