mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Dzsudzsák Balázs: Egy siker után senki nem fog azzal foglalkozni, melyik csapatban játszom!

Dzsudzsák Balázs két mérkőzéssel a lábában érkezett a válogatott edzőtáborába, és nagyon várja a románok elleni mérkőzést.



- Nagyon örülök, hogy időben sikerült csapatot találnom. Azzal nem szeretnék foglalkozni, hogy sokan hogyan fogadták itthon azt, hogy Törökországba szerződtem, hiszen ha nyerünk Románia ellen, vagy továbbmegyek, ha kijutunk az Eb-re, senki nem fog azzal foglalkozni, melyik csapatban rúgom a labdát - mondta Dzsudzsák Balázs - A Bursaspornál egyébként teljesen profi körülmények fogadtak, hihetetlen az a fanatizmus, amit kint tapasztalok. Szerintem ez még a legnagyobb sztárokat is zavarba hozná. Nem mellesleg két hét múlva nyitjuk az új stadiont, így minden adott ahhoz, hogy jó teljesítményt nyújtson a csapat, és jó teljesítményt nyújtsak én is. Ráadásul túlvagyok két meccsen, és így jobb volt a válogatotthoz jönni, mintha nem játszottam volna.

 


Dzsudzsák Balázs idegenben fontos gólt szerzett Románia ellen, felmerül a kérdés, az akkori eredményt, vagyis a döntetlent most is elfogadná-e a csapat?
- Mindig úgy megyek ki a pályára, hogy nyerni akarok, és a csapat is így van ezzel. Nagyon örülünk, hogy ilyen sokan várják a meccset, biztos remek hangulat lesz. Fontos azonban elmondani, hogy tudjuk, látjuk, a kelleténél is nagyobb elvárást fogalmazott meg velünk szemben a sajtó és a szurkolók is. Természetesen győzni akarunk, de szerintem nem ezen a meccsen dől majd el a sorsunk.



Ez már szánalmas: Pető még mindig Casoninak üzenget Nikolics: Készen állok a játékra