mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Németh Krisztián előnyben van a többiekkel szemben

Nikolics mellett Német Krisztián a legjobb formában lévő magyar támadó. Az Egyesült Államokban játszó futballista ráadásul előnyben van társaival szemben.


- Legalábbis, ha azt nézzük, hogy az USA-ban már március óta megy a bajnokság, hiszen én így játékban vagyok azokkal szemben, akik csak most kezdik az idényt - mondta Nikolics. - Ráadásul úgy néz ki, bejött, hogy az Egyesült Államokban igazoltam, hiszen gólok mellett a csapat is sikeres, hogy mást ne mondjak, bejutottunk a kupadöntőbe. Persze, ez semmit nem jelent, hiszen a válogatott más kávéház. Tudom, hogy sokan azt mondják, mivel sok gólt rúgott kint, a válogatottban is gólt kell szereznem, és én is bízom abban, hogy sikerül átmentenem a formám. Persze, ehhez az is kell, hogy a kapitány bizalmat szavazzon nekem. Ezért fogok dolgozni egész héten.

Németh hozzátette, már a finnek elleni meccs előtt is külön készült az időeltolódásra, és ez most is így volt.
- Kaptam egy külön programot, amibe le volt írva, mikor kell étkeznem, mikor kell pihennem. Ennek függvényében éltem az elmúlt időszakban, úgyhogy ezzel nem lesz gond.Nikolics: Készen állok a játékra Bernd Storck: Tudom, hogy a szurkolók győzelmet várnak a csapattól