mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

„Halálra ítélt” válogatott!

img

Bevallom, jómagam a 12 csapatos bajnokság híve voltam, de rá kellett jönnöm: ez így esélytelenné teszi azt, hogy egy..

Nagy Antal: Megüzenték, hogy ne okoskodjak!

img

Az utolsó világbajnokságon járt magyar válogatott csapatkapitánya, aki idehaza és külföldön is nagyszerű sikerek részesei lehetett játékosként. A Honvéd legendáját pár hónappal ezelőtt mégis kirúgták az MLSZ-ből. Nagy Antalra – mert róla szól a történet – nem tartottak igényt, mennie kellett a fegyelmi bizottságból, mennie kellett az MLSZ ellenőri pozícióból is. A magyar futballért azonban továbbra is rajong, így..

Így lesz az afrikai futballistából Európai Unión belüli futballista

img

Hallott már az úgynevezett “Cotonoui megállapodásról”? Bevallom én nem. Sőt, nem tévedek nagyot, ha azt mondom, hogy nem sok magyar klubvezető tud erről. Most mégis főszereplő lett a megállapodás, köszönhetően az MTK-Újpest Magyar Kupa mérkőzésnek. Itt egy újabb futball-bohózat kis hazánkból, amiből kiderült, kiskapuk mindig, mindenhol vannak. HIRDETÉS Megjelent Fehér György sportújságíró első, nem sporttémájú..

Viking sör - azaz Bogdán Ádám civil élete

img

Bogdán Ádám még 2016 novemberében szenvedett komoly térdsérülést, és 16 hónap kihagyás után most újra védett a Liverpool utánpótláscsapatában. Ez a hosszú kényszerpihenő arra is lehetőséget biztosított neki, hogy a civil életét építse. „Ami megadta a lökést, és nyilván egy sajnálatos esemény volt, hogy én megsérültem, és az a fajta teher, ami koncentrációt jelent, hogy edzésről edzésre a szombati meccsre..