mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Isten áldjon, Zoli! Pihenj békében!

Bevallom, kicsit laza júliust terveztem, és ehhez tartom is magam. Ám minden megváltozik, amikor egy három napos pihenő után hazajön az ember, és a közösségi hálón azzal találja..

4/4

Rég volt ilyen: mind a négy európai kupacsapatunk nyerni tudott. Sőt, nagy az esély arra, hogy mind a négy tovább is..

4/4

img

Rég volt ilyen: mind a négy európai kupacsapatunk nyerni tudott. Sőt, nagy az esély arra, hogy mind a négy tovább is..

Puskás Öcsi szülinpja előtt lett a legendák legendája

img

Talán a sors akarta így, de Puskás Ferenc születésének 89. évfordulója előtt egy nappal ért véget a goal.com Legendák vb-jének elnevezett szavazássorozata, melynek döntőjében legyőzte Cristiano Ronaldót, ezzel minden idők legjobb futballistájának választották! Az egy hete kezdődött nemzetközi szavazás egyenes kieséses rendszerben zajlott, a „főtáblára” összesen 16 korábbi és jelenlegi klasszis játékos került be,..

Petárdázni, füstbombázni nem lehet – csalni igen

img

Tegnap két különböző ügyben született két olyan döntés, amely – legalábbis véleményem szerint - alapjaiban rengette meg sokak magyar futballba vetett hitét. Mert amíg a bíróságon mindössze felfüggesztett börtönbüntetést és pénzbírságot kaptak a REAC-meccsek elcsalói, addig az MLSZ ragaszkodik ahhoz, hogy márpedig a Csepel FC fizessen azért, mert végre igazi futballhangulat volt egy meccsen. Látszik a gyerek arcán,..

Anyátok!

img

Már bocsánat, de… nehéz bármi olyat írni most, amit elbír a nyomdafesték. Bundabotrány!? Egy nagy szart. 'Köszönjük, hogy felfüggesztetett kapott! Az Anyátok! (Fotó:borsonline.hu) Ítélet született. Persze, csak a neve szerint. Mert ami a Pesti Központi Kerületi Bíróságon történt ma, az minden csak nem igazságszolgáltatás.És nem ítélet! Írnám, hogy botrány, de felesleges. A bíróság nem érezte szükségességét, hogy..

Vajon tényleg eltörli a vénaszkennert Kubatov?

img

A múlt héten komoly előrelépés történt a Kubatov Gábor kontra Fradi szurkolók ügyében, hiszen a két „tábor” tárgyalt egymással, melynek végén a Fradi-elnök bejelentette, hogy eltörli a stadionból kizárt szurkolók büntetést. Igaz, ez amolyan látszatintézkedés (mindjárt kifejtem, miért), ám a mifocink.com információi szerint ennél komolyabb ígéret is elhangzott a megbeszélésen.   'A Ferencvárosi Torna Club vezetése..

Nem csak nekünk, a horvátoknak is tetszett a magyar válogatott

img

Ante Čačić, a horvátok szövetségi kapitánya szerint csapata igazán jó meccset játszott szombaton a Groupama Arénában.   Ante Čačić a szombati találkozó előtt arra hívta fel játékosai figyelmét, hogy a magyar válogatott jóval erősebb rivális, mint az izraeli, amelyet szerdán 2-0-ra legyőzött csapata Eszéken. A kapitány jól mérte fel az erőviszonyokat, és a Groupama Arénában rendezett, 1-1-es végeredményt hozó..

Az U21-es Eb-selejtező előtt kimondták: a korosztályos válogatottaknál nem a győzelem a legfontosabb!

img

Az Izrael elleni csütörtöki döntetlen után hétfőn este Tiranában, Albánia ellen lép pályára korosztályos válogatottunk Euróba-bajnoki selejtezőn.   Utánpótlás-válogatottunk szombaton rendben megérkezett Tiranába. A szállás elfoglalása után a játékosok és a stáb együtt nézte meg az A-válogatott esti, Horvátország elleni mérkőzését, amelyen két korábbi U21-es válogatott játékos, Nagy Ádám és Kleinheisler László is..

Dzsudzsák Balázs: Köszönjük a csodálatos hangulatot!

img

Tegnap kétség kívül szép gólt rúgott Dzsudzsák Balázs, és lám-lám, máris beindult a fizetett pr cikkek sora. Bár még a török bajnokságban a kiesés elől menekülő csapatában sem kap helyet a játékos, ma már azt olvastam, hogy a Besiktasba igazol.  Persze, ez egyáltalán nem a játékos hibája, azt pedig ki kell emelni, hogy tegnap valóban szép gólt lőtt, sőt, abban is igaza lehet, hogy az Eb-n lesz a horvátoknál gyengébb..

No, ez azért nem volt rossz! Sőt!

img

Fel! Készülünk. És igen! Felkészülünk. Sok-sok év után egy Európa-bajnokságra. Ráadásul nem is akárhogy. Merthogy a világ legnagyobb csapataiból érkező horvátok nem tudtak nyerni Budapesten. És nem azért, mert nem akartak, hanem azért, mert a mieink nem engedték őket. Nem lehet egy rossz szavunk sem. Mert ez így, elsőre, nem volt rossz. Sőt! Bár a horvátok szereztek vezetést, nem lehet azt mondani, hogy az első..

Húsz éve nem rúgtunk gólt a horvátoknak

img

Ma jön a tízedik. Mármint a tízedik magyar-horvát labdarúgó mérkőzés, amely Bernd Storck magyar szövetségi kapitány szerint jó hangulatú, de nehéz meccs lesz. És bár a múlt nem számít majd a pályán, tény, a horvátok még sosem nyertek Budapesten. Az is igaz azonban, hogy immár húsz éve nem rúgtunk gólt a horvátoknak - írja a lokal.hu.  Az első, mely előtt három himnuszt és egy indulót is eljátszottakAz első..

Több százan kísérték utolsó útjára a Mágust (videó)

img

Több százan, köztük többek között Détári Lajos, Pintér Attila, Gellei Imre, Csertői Aurél és a '80-as évek győri aranycsapatának volt játékosai is elkísérték utolsó útjára a 74 évesen elhunyt mesteredzőt, Verebes Józsefet. A Kisalföld videója.  Next posts