mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Puskás Öcsi szülinpja előtt lett a legendák legendája

img

Talán a sors akarta így, de Puskás Ferenc születésének 89. évfordulója előtt egy nappal ért véget a goal.com Legendák vb-jének elnevezett szavazássorozata, melynek döntőjében legyőzte Cristiano Ronaldót, ezzel minden idők legjobb futballistájának választották! Az egy hete kezdődött nemzetközi szavazás egyenes kieséses rendszerben zajlott, a „főtáblára” összesen 16 korábbi és jelenlegi klasszis játékos került be,..

Petárdázni, füstbombázni nem lehet – csalni igen

img

Tegnap két különböző ügyben született két olyan döntés, amely – legalábbis véleményem szerint - alapjaiban rengette meg sokak magyar futballba vetett hitét. Mert amíg a bíróságon mindössze felfüggesztett börtönbüntetést és pénzbírságot kaptak a REAC-meccsek elcsalói, addig az MLSZ ragaszkodik ahhoz, hogy márpedig a Csepel FC fizessen azért, mert végre igazi futballhangulat volt egy meccsen. Látszik a gyerek arcán,..

Anyátok!

img

Már bocsánat, de… nehéz bármi olyat írni most, amit elbír a nyomdafesték. Bundabotrány!? Egy nagy szart. 'Köszönjük, hogy felfüggesztetett kapott! Az Anyátok! (Fotó:borsonline.hu) Ítélet született. Persze, csak a neve szerint. Mert ami a Pesti Központi Kerületi Bíróságon történt ma, az minden csak nem igazságszolgáltatás.És nem ítélet! Írnám, hogy botrány, de felesleges. A bíróság nem érezte szükségességét, hogy..

Vajon tényleg eltörli a vénaszkennert Kubatov?

img

A múlt héten komoly előrelépés történt a Kubatov Gábor kontra Fradi szurkolók ügyében, hiszen a két „tábor” tárgyalt egymással, melynek végén a Fradi-elnök bejelentette, hogy eltörli a stadionból kizárt szurkolók büntetést. Igaz, ez amolyan látszatintézkedés (mindjárt kifejtem, miért), ám a mifocink.com információi szerint ennél komolyabb ígéret is elhangzott a megbeszélésen.   'A Ferencvárosi Torna Club vezetése..

Nem csak nekünk, a horvátoknak is tetszett a magyar válogatott

img

Ante Čačić, a horvátok szövetségi kapitánya szerint csapata igazán jó meccset játszott szombaton a Groupama Arénában.   Ante Čačić a szombati találkozó előtt arra hívta fel játékosai figyelmét, hogy a magyar válogatott jóval erősebb rivális, mint az izraeli, amelyet szerdán 2-0-ra legyőzött csapata Eszéken. A kapitány jól mérte fel az erőviszonyokat, és a Groupama Arénában rendezett, 1-1-es végeredményt hozó..

Az U21-es Eb-selejtező előtt kimondták: a korosztályos válogatottaknál nem a győzelem a legfontosabb!

img

Az Izrael elleni csütörtöki döntetlen után hétfőn este Tiranában, Albánia ellen lép pályára korosztályos válogatottunk Euróba-bajnoki selejtezőn.   Utánpótlás-válogatottunk szombaton rendben megérkezett Tiranába. A szállás elfoglalása után a játékosok és a stáb együtt nézte meg az A-válogatott esti, Horvátország elleni mérkőzését, amelyen két korábbi U21-es válogatott játékos, Nagy Ádám és Kleinheisler László is..

Dzsudzsák Balázs: Köszönjük a csodálatos hangulatot!

img

Tegnap kétség kívül szép gólt rúgott Dzsudzsák Balázs, és lám-lám, máris beindult a fizetett pr cikkek sora. Bár még a török bajnokságban a kiesés elől menekülő csapatában sem kap helyet a játékos, ma már azt olvastam, hogy a Besiktasba igazol.  Persze, ez egyáltalán nem a játékos hibája, azt pedig ki kell emelni, hogy tegnap valóban szép gólt lőtt, sőt, abban is igaza lehet, hogy az Eb-n lesz a horvátoknál gyengébb..

No, ez azért nem volt rossz! Sőt!

img

Fel! Készülünk. És igen! Felkészülünk. Sok-sok év után egy Európa-bajnokságra. Ráadásul nem is akárhogy. Merthogy a világ legnagyobb csapataiból érkező horvátok nem tudtak nyerni Budapesten. És nem azért, mert nem akartak, hanem azért, mert a mieink nem engedték őket. Nem lehet egy rossz szavunk sem. Mert ez így, elsőre, nem volt rossz. Sőt! Bár a horvátok szereztek vezetést, nem lehet azt mondani, hogy az első..

Húsz éve nem rúgtunk gólt a horvátoknak

img

Ma jön a tízedik. Mármint a tízedik magyar-horvát labdarúgó mérkőzés, amely Bernd Storck magyar szövetségi kapitány szerint jó hangulatú, de nehéz meccs lesz. És bár a múlt nem számít majd a pályán, tény, a horvátok még sosem nyertek Budapesten. Az is igaz azonban, hogy immár húsz éve nem rúgtunk gólt a horvátoknak - írja a lokal.hu.  Az első, mely előtt három himnuszt és egy indulót is eljátszottakAz első..

Több százan kísérték utolsó útjára a Mágust (videó)

img

Több százan, köztük többek között Détári Lajos, Pintér Attila, Gellei Imre, Csertői Aurél és a '80-as évek győri aranycsapatának volt játékosai is elkísérték utolsó útjára a 74 évesen elhunyt mesteredzőt, Verebes Józsefet. A Kisalföld videója.  Next posts