mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

A kisvárdai foci a nyertese a stadionrekonstrukciós pénzek átcsoportosításának

img

Már a Győr-Nyíregyháza-Kecskemét-Pécs-Pápa ötös „elsüllyedése” után feltettem a kérdést, vajon mi lesz az ezeknek a városoknak, kluboknak szánt stadionépítési pénzzel. Akkor az MLSZ-ben azt a választ kaptam, hogy a közeljövőben átgondolják majd a dolgokat. Megtették! Pápára 800 millió, Pécsre 1 milliárd, Kecskemétre mindennel (tehát egy atlétikai pályával együtt) 1 milliárd 150 millió, Nyíregyházára 1 milliárd..

Hazugsággal kezdődik Pintér mezőkövesdi munkája!

img

Pintér Attila lett a Mezőkövesd vezetőedzője. Szerintem jól járt vele az NB II-es csapat. Csak azt nem értem, miért kell ezt amolyan magyar módra csinálni, miért kell mindenkit hülyének nézni. Pintér Attila már be is mutatkozott új csapatánál (Fotó: Bán Bence/Mezőkövesd) Amikor az NB I-ből való kiesés felé rohant a Mezőkövesd, azt írtam, nemhogy a következő, de még jó pár évig nem jut majd vissza a csapat az első..

Kubatov szerint már nem a kemény mag dirigál a Fradinál! Pedig de, csak öltönyben, nyakkendőben!

img

Kubatov Gábor évértékelő interjút adott a Demokrata című újságnak. Interjút, melyben sok érdekességet elmondott, amelyben sok igazságot elmondott. Egy interjút, amelyben lényegében elfelejtette, honnan is jött ő valójában. Egy interjút, melynek egy mondatából pontosan kiolvasható, teljesen hülyének nézi az embereket. Legalábbis azokat, akik nem ismerik a múltját. 'Év végén mindig tartunk egy értékelést a..

Vége a SportKlubnak?

img

Mindig rossz, amikor arról kell írni, hogy megszűnik egy sportújság, sportoldal, sportcsatorna. Most ez történik, mert bár még hivatalosan senki nem jelentette be, az ott dolgozók Facebook-posztjaiból az derül ki, hogy nem lesz sokáig SportKlub. Az M4 indulásánál márt írtam: nagyszerű, hogy elindul egy új, ráadásul közszolgálati, mindenhol fogható sportcsatorna. Ám azt is írtam, hogy ez a sportcsatorna semelyik..

Díszes a magyar futball karácsonyfája!

img

Sok zaklatott, sikertelen év után óriási ajándékokat tudunk betenni a magyar futball karácsonyfája alá. Természetesen a franciaországi Európa-bajnokságra való kijutás viszi a prímet, de elhihetik, számos más sikernek is örülhetünk. Kezdjük a futball egyik speciális, hazánkban még gyerekcipőben járó válfajával, a footgolffal. Ez egy olyan, technikai képzettséget igénylő játék, melyet golfpályán, lényegében..

2015-ös csattanó: Diadalív + Király 100

img

A Magyar Labdarúgó Szövetség két könyvkiadványt is megjelentetett az év végére: a Diadalív a magyar válogatott Európa-bajnoki selejtezős szereplését dolgozza fel, a Király 100 pedig a válogatott kapusának, Király Gábornak a karrierjét.   Király Gábor november 12-én, Oslóban ünnepelte 100. válogatottságát, ami a kerek szám mellett azért is óriási dolog, mert a magyar labdarúgás történetében korábban mindössze..

Doll: BL-csoportkör? Na ne csapjuk be magunkat!

img

A Ferencváros sokak szerint lényegében már megnyerte a bajnokságot. Persze, az igazi erőfelmérő a nemzetközi kupaszereplés lehet, és mint emlékszünk, ez a Fradinak Doll irányításával eddig botrányosra sikeredett. A német edző a Fradi TV adásában arról beszélt, mit gondol most a BL-ről.   - Természetesen muszáj tovább erősödnünk, és akarunk is. A Bajnokok Ligája csoportköre? Aki oda beakar kerülni, annak nagyon..

Bravó, Huszti Szabolcs!

img

Huszti Szabolcs példát mutatott. Emberségből, szeretetből. A Kínában futballozó játékos korábban minden egyes válogatott meccsért kapott prémiumát a Madarász Kórház fejlesztéseit finanszírozó Gyermekkor Alapítványnak ajánlotta fel. Huszti már lemondta a válogatottságot, de ez nem azt jelenti, hogy ne támogatná tovább a kórházat. Karácsony előtt maga is ellátogatott az intézménybe – újabb egymillió forint..

Sportcsarnokkal bővülhet az "autópálya"

img

Miután idén 1,73 milliárd forint TAO támogatást kapott a Puskás Akadémia, most újabb, 1,3 milliárdos beruházás épülhet Felcsúton. Az MLSZ ugyanis úgy döntött, hogy egy kézilabda és futsal meccsek lebonyolítására is alkalmas sportcsarnokot épít. Véletlenül pont Felcsúton. Orbán Viktor a napokban azt mondta, a Pancho Aréna, mintha egy autópálya lenne a kertje végében. Nos, úgy néz ki, hogy az autópálya most..Next posts