mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Bravó, Huszti Szabolcs!

Huszti Szabolcs példát mutatott. Emberségből, szeretetből. A Kínában futballozó játékos korábban minden egyes válogatott meccsért kapott prémiumát a Madarász Kórház fejlesztéseit finanszírozó Gyermekkor Alapítványnak ajánlotta fel. Huszti már lemondta a válogatottságot, de ez nem azt jelenti, hogy ne támogatná tovább a kórházat. Karácsony előtt maga is ellátogatott az intézménybe – újabb egymillió forint adománnyal.

- Nagyon jókor jön Huszti úr sokadik gáláns adománya, mert ezt a pénzt a szemészeti rendelő éppen zajló felújítási munkálataira tudjuk fordítani – mondta dr. Kemény János, a Gyermekkor Alapítvány kuratóriumi elnöke. – Hálásak vagyunk Szabolcsnak, aki amellett, hogy a saját pénzéből segíti a munkánkat, évről évre el is látogat a kórházba, körbesétál, mindenkihez van egy kedves szava. Nincs könnyű helyzetben a magyar egészségügy, minden kollégánknak, orvosnak, nővérnek, ápolónak erőt ad, ha látja, sikeres emberek állna mögöttünk.


 Hirdetne cikkekben? Kapcsolatfelvétel: info@mifocink.com


- Rendszeresen kapok felkéréseket, sokan javasolják, hogy ezt vagy azt az alapítványt támogassam – árulta el Huszti Szabolcs. – Én persze tudom, hogy mit miért csinálok. Hosszú évek óta kapcsolatban vagyok a Gyermekkor Alapítvánnyal, a saját szememmel látom, mennyit és hogyan tesz a szervezet azért, hogy a gyerekek korszerűbb körülmények között gyógyulhassanak. Apaként sok mindent máshogy lát az ember, érzékenyebb erre a témára. Boldoggá tesz, hogy segíthetem az alapítvány munkáját és tudom, hogy jó helyre kerül a pénzem.



Sportcsarnokkal bővülhet az "autópálya" Doll: BL-csoportkör? Na ne csapjuk be magunkat!