mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Pál Zoltán: MIndig ez volt az álmom

img

Pál Zoltán gyerekkorától a Vasas játékosa volt, labdarúgó pályafutását 24 évesen szívproblémák miatt kellett befejeznie. Az NB I-ben 121 mérkőzésen 29 alkalommal volt eredményes. Most, 42 évesen pedig a csapat pályaedzője lett.   Domonyai László, a Vasas klubigazgatója és Pál Zoltán (Fotó:vasasfc.hu)   -Nagyon nagy kihívás és nagy lehetőség ez számomra – mondta Pál Zoltán a vasasfc.hu-n. - Mindig az volt a..

A Rossi-jelenség

img

Marco Rossi személyében olyan kapitánya van a labdarúgó válogatottnak, akit mindenki elfogad. De mitől lett Rossi a „kapitányok csúcsa”? Kellett ehhez természetesen Marco Rossi is. A személyisége, a szakértelme, de kellett ehhez a közvélemény  is, és kellettek ehhez – sőt, ők kellettek csak igazán – az újságírók is, akik hihetetlen módon tudják befolyásolni egy-egy szakember elfogadottságát.Pintér Attila élő példája..

Ezt kívánjunk a magyar focinak 2019-re!

img

Itt van 2019, azaz egy újabb lehetőség, hogy mint oly sok éve, minden előről kezdjünk a magyar futballban. A mifocink.com most összeszedett négy kívánságot, melyek ha teljesülnek, talán jobb évet zárunk, mint tavaly. 1. Hozzáértő MLSZ-vezetéstRégóta mondjuk, hogy – már bocsánat -„fejétől bűzlik hal”. Csányi Sándornál alkalmasabb személyt nem nagyon találhatnánk az MLSZ-elnöki székbe, de az is tökéletesen látszik,..