mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Dream Team, újpesti módra

img

Érdekes játékot hirdetett az Újpest labdarúgócsapatának weboldala. A szerkesztők arra kérték a lila-fehér szurkolókat, szavazataikkal állítsák össze az elmúlt 30 év legjobb csapatát. Nos, nem mindennapi gárda jött össze. Íme az újpesti álomcsapat (Fotó:ujpestfc.hu) Az újpesti Dream Team kapujában az a Balajcza Szabolcs áll, aki 2006 és 2017 között 301 alkalommal védte a lilák kapuját. A védelemben ott van Urbán..

Több mint gusztustalan Révész Attila reakciója arra, hogy egyik játékosát elítélték fogadási csalás miatt

img

Már magában az is vicc, hogy a fogadási csalásban Pesti Központi Kerületi Bíróság első fokon valamennyi megjelent vádlottat bűnösnek találta, de egyetlen normális büntetést sem szabott ki – mindenki felfüggesztett büntetést kapott – ám ahogy Révész Attila, a Kisvárda sportigazgatója reagált, az több mint felháborító. Egyik játékosuk, H. Zoltán ugyanis 'ott ült' a vádlottak padján, bűnösnek is találták – mindezt úgy,..

Fiataljaink már az elitkörre készülnek!

img

Németh Antal, az Eb-selejtező elitkörre készülő U19-es válogatott szövetségi edzője több új labdarúgót is meghívott a négynapos edzőtáborba, Telkibe - közölte az MLSZ. U19-es válogatottunk ősszel veretlenül nyerte meg Eb-selejtező csoportját, így a márciusi elitkörben már az Eb-részvételért küzd meg Horvátországban a házigazdákkal, a németekkel és a norvégokkal az Európa-bajnoki részvételt érő első helyért...

Nikolics erőt merítene abból, hogy 2013 óta először nem lett gólkirály

img

Nikolics Nemanja szerződése utolsó évét kezdi meg az MLS-ben a Chicago Fire tagjaként, és most, hogy lejár a szerződése, mindenképpen szeretne kupát vagy bajnoki aranyat nyerni a klubjával. Elmondta azt is, hogyan éli meg, hogy ezúttal nem lett gólkirály, és a harmadik gyereke érkezéséről is beszélt. - 2013 óta gólkirály vagyok folyamatosan, három különböző országban, sajnos ez a sorozat most megszakadt, de ez..

„Emlékezni, egy (két) régi jó barátra, ha szomorú is emlékezz velem!”

img

Az amigeleken.hu DVTK szurkolói honlap és az Újpest 1185 Szurkolói Klub közös szervezésében 2019. január 26-án immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Bánka-Rakaczki Emléktorna. A tornának ezúttal Dunakeszi és Mogyoród városok adnak otthont. Íme a hivatalos közlemény!     'Nagy örömünkre a résztvevő csapatok száma évről-évre emelkedik, az idei Emléktornán már 20 szurkolói csapatot látunk..

Rostás Sanyi még olyan játékos volt, akinek nem „égette a hátát” a 10-es szám a mezen!

img

Sokan szerették, és sokan nem szerették. Utóbbiak főleg a főváros IX. kerületében laktak, míg előbbiek a IV. kerületben. Merthogy Rostás Sándor, az Újpest egykori labdarúgója bizony szinte mindent tudott a labdával, és sok borsot tört a ferencvárosiak orra alá. AZ Újpesti Torna Egylet Hivatalos hivatalos facebook-oldala most szomorú hírről számolt be: elhunyt Rostás Sándor. Életének 57 évében elhunyt egykori..

A Honvéd a Kúriához fordul a a Supka-ügyben

img

Tegnap megírtuk, hogy a munkaügyi bíróság a Szegednek adott igazat abban az ügyben, amit a szegedi klub indított Supka Attila ellen, mert az edző otthagyva csapot-papot a Budapest Honvédhoz igazolt. Úgy tűnt, ezzel lezárult egy egy éve tartó pereskedés, ám most a mifocink.com kérdésére küldött honvéd-reakcióból kiderült, hogy mégsem. Több alkalommal foglalkoztunk azzal, hogy amikor a Honvéd tulajdonosa, George..

Vajon a Honvéd lesz annyira korrekt, és kifizeti Supka Attila milliós nagyságrendű büntetését?

img

Sokan felkapták a fejüket, amikor a bajnoki címvédő Honvéd tulajdonosa, George Hemingway tavaly ilyenkor magyar edzőt, Supka Attilát nevezte ki az együttes új edzőjének. Azt a Supkát, akinek egyébként akkor még volt állása az NB II-es Szeged edzője volt. A szegediek akkor azonban nem estek hanyatt az NB I-es csapat előtt és bíroságra vitte az ügyet, amely most lezárult. Nem árulunk el nagy titkot, hogy nem az NB..

Négy meccs, 240 ezer eladott jegy – ezt várja az UEFA az MLSZ-től az Eb-n

img

Az Európai Labdarúgó Szövetség azt szeretné, ha az MLSZ segítségével a jövő évi Európa-bajnokság négy budapesti mérkőzésére az összes, vagyis mind a 240 ezer jegyet értékesítené. David Farrelly, a kontinenstorna kommunikációs vezetője a magyar sportújságíróknak szervezett háttérbeszélgetésen elmondta, több mint hárommillió jegyet vásárolhatnak meg a szurkolók, ami rekordot jelent az Európa-bajnokságok..

Télen sem állnak le az Illovszky-stadion építésével

img

Bár az eredeti tervek szerint már ősszel átadták volna az új Illovszky Rudolf Stadiont, egy plusz közbeszerzési pályázat miatt öt-hat hónapos csúszásba került az építkezés, így várhatóan 2019 márciusában adhatják át azt. Ennek megfelelően télen sem állnak le a munkák, gőzerővel folyik az építkezés. A korábbi stadiont 2016 novemberében kezdték bontani, az új építési munkálatai pedig 2017 tavaszán indultak el. Az új..Next posts