mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

A szövetség teljesen komolytalanná tette a Ligakupát

A Ligakupa eddig sem volt a legkomolyabban vett sorozatok egyike. Talán épp ezért vált a fogadási maffia kedvelt célpontjává. Az ehhez kapcsolódó tárgyalás vádiratából kiderül, korábban volt olyan időszak, amikor minden fordulóban megbundáztak néhány meccset. Az MLSZ most teljesen komolytalanná tette a nyolccaddöntők visszavágóit, azzal, hogy az U19-es, U21-es és felnőtt válogatottak mérkőzéseivel egyidőben rendezi..

Az idény amatőr gólja

Holnap elkezdődnek az amatőr bajnokságok is. A mifocink.com eddig is foglalkozott az amatőrök világában, most pedig egy új kezdeményezéssel áll elő. Most pedig meghirdeti az év amatőr gólja versenyt, melyre minden, megyei bajnokságban szereplő játékos pályázhat. Persze, ehhez az is szükségeltetik, hogy a gól videóra legyen véve. A benevezett gólokat (vagy a felvétel helyének linkjét) az info@mifocink.com címre kell..

A fenyegetés tárgya: Büntetőfeljelentés, kártérítés

Korábban sem titkoltam el semmit, most sem teszem. Persze, nyilvánvaló, ha valami olyasmi kerül nyilvánosságra, amit egyesek szívük szerint elhallgatnának, akkor rögtön támadásba lendülnek. Így történt ez korábban, az egyik fővárosi NB I-es csapatnál, és így történt most is, a megye II-es Törtelnél. Tegnapi cikkemben írtam, hogy érdekes dolgok történnek Törtelen. A klub úgy kapott több mint 16 milliós TAO-s..

Belvon Attila, az új korosztályos szövetségi edző: Imádom a támadófutballt

Az MLSZ szerdán bejelentette, hogy az utánpótlás-válogatott Mészöly Géza és Pisont István szövetségi edzők nevével fémjelzett szakmai stábja Belvon Attilával bővül. A többéves utánpótlásedzői tapasztalattal és pro licences végzettséggel is rendelkező szakember az U17-es és az U16-os csapattal foglalkozik majd. – Mikor keresték meg a feladattal? – Körülbelül tíz napja beszélgettünk először a főtitkárral, hogy..

László Csaba: ötvenezer román is lehet pontosan passzolni

A közelmúltban több helyről is megkeresték László Csabát, de továbbra sincs csapata. Uganda és Litvánia korábbi szövetségi kapitánya nem panaszkodik, hanem várja a minden szempontból megfelelő ajánlatot. A Ferencváros egykori vezetőedzője ismét hangsúlyozta, hogy egyszer, ha a háttér biztosított lesz, szívesen visszatérne szeretett klubjához, amellyel annak idején nem tudott bejutni a Bajnokok Ligájába. – A..

Marco Rossi: A lényeg, hogy a szurkolók szeressék a Honvédot

Hogy milyen lesz a Honvéd tavasszal? Marco Rossi szerint az a lényeg, hogy a szurkolók szeresség a csapatot, és olyan jól érezzék magukat, mint az őszi utolsó, Haladás elleni mérkőzésen. Ha ez sikerül, akkor jó csapat lesz a Honvéd. Rossi szerint a célokért dolgozni kell, és nem beszélni róluk (fotó: szerző) - Nem beszélni kell arról, milyen lesz a Honvéd, hanem bizonyítani kell. Minden, amiről csak..

Gyász: Elhunyt Novák Dezső

Gyászol a magyar labdarúgás. 75 éves korában elhunyt Novák Dezső, kétszeres olimpiai bajnok labdarúgó, a Ferencváros örökös bajnoka. Novák Dezső (1939-2014) (Fotó: mlsz.hu) Novák Dezső 1939. február 3-án született Jákon. Szombathelyen, a helyi Postásban, később a Haladásban szerepelt. 22 évesen, 1961-ben lett a Ferencváros labdarúgója. Az Üllői úton hamar a közönség egyik kedvencévé vált, elsősorban..

Ez az igazi meglepetés: Csábi József lesz az U21-es válogatott megbízott edzője

Mint ahogy elsőként megírtuk, az U21-es válogatottnak nem lesz főállású edzője a jövő heti, Skócia elleni felkészülési mérkőzésen. Ma pedig kiderült, óriási meglepetésre Csábi József utazik majd a csapattal. Az MLSZ számunkra elküldött tájékoztatója szerint az U21-es válogatott felkészítése is Pintér Attila munkakörébe tartozik majd, de a jövő heti meccsre egy megbízott edzővel utazik a gárda. Ez a megbízott..

Bokszolók az Üllői úton

Igazi kemény legények látogatták meg a Ferencváros labdarúgócsapatát. Thomas Dollt ugyanis Kovács István, Erdei Zsolt, Juan Carlos Gómez és Fritz Sdunek látogatta meg. A legendás négyes megtekintette  az együttes edzését, és tizenegyesrúgásokban is kipróbálta magát.

Na azért ne szórakozzunk!

Azért ez már tényleg több a soknál. Persze, nem az én pénzem, de mégiscsak furcsa, hogy a Kaposvár ügyvezetője 60 millió forintot kérne kölcsön, hogy a csapat be tudja fejezni a bajnokságot. Az a csapat, amelyik a télen edzőt váltott, amelyik majd egy csapatra való, ismeretlen légióst igazolt. Talán nem kellett volna, ha nincs ár pénz. A Kaposvár menekülne a kiesés elől, és ezen az sem változtat, ha 100..Next posts