mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Ez az igazi meglepetés: Csábi József lesz az U21-es válogatott megbízott edzője

Mint ahogy elsőként megírtuk, az U21-es válogatottnak nem lesz főállású edzője a jövő heti, Skócia elleni felkészülési mérkőzésen. Ma pedig kiderült, óriási meglepetésre Csábi József utazik majd a csapattal.

csabi


Az MLSZ számunkra elküldött tájékoztatója szerint az U21-es válogatott felkészítése is Pintér Attila munkakörébe tartozik majd, de a jövő heti meccsre egy megbízott edzővel utazik a gárda. Ez a megbízott edző pedig nem más, mint Csábi József.

Csábi egyébként egyszeres szövetségi kapitányként, 100 százalékos mutatóval rendelkezik, ennek ellenére óriási meglepetés, hogy ő mehet a csapattal. Persze, aki önálló munkavégzésre gondol, az téved, hiszen a csapat Pintér Attila instrukció alapján készül fel a jövőben, sőt, a keretet is a szövetségi kapitány állította össze.

A keret azokra a játékosokra épül, akik az Eb-selejtező sorozat eddigi mérkőzésein pályára léptek, a 21 játékos közül csak Gyűrű László és Króner Martin nem volt még tagja a korosztályos csapatnak. Az U21-es keretbe kaptak behívót azok a fiatal játékosok is, akiket az elmúlt hetekben Pintér Attila rendszeresen meghívott az A-válogatott összetartásaira.



A skótok ellen készülő keret:

Kapusok: Jova Levente (Ferencvárosi TC), Gyűrű László (Szombathelyi Haladás)

Védők: Szolnoki Roland (Videoton FC), Poór Patrik (MTK Budapest), Króner Martin (Debreceni VSC), Kelemen Dávid (MTK Budapest), Lang Ádám (Győri ETO FC), Batik Bence (MTK Budapest), Baráth Botond (Budapest Honvéd), Tamás Márk (Puskás Akadémia FC)

Középpályások: Windecker József (MVM Paks), Szakály Attila (Szombathelyi Haladás), Ugrai Roland (Ferencvárosi TC), Gyurján Bence (Szombathelyi Haladás), Vécsei Bálint (Budapest Honvéd), Holman Dávid (Ferencvárosi TC), Vass Patrik (MTK Budapest), Kovács István (Videoton FC), Kleinheisler László (Videoton FC)

Támadók: Radó András (Szombathelyi Haladás), Bacsa Patrik (Diósgyőri VTK)

 

 

 

 



Bokszolók az Üllői úton Gyász: Elhunyt Novák Dezső