mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Isten áldjon, Zoli! Pihenj békében!

Bevallom, kicsit laza júliust terveztem, és ehhez tartom is magam. Ám minden megváltozik, amikor egy három napos pihenő után hazajön az ember, és a közösségi hálón azzal találja..

4/4

Rég volt ilyen: mind a négy európai kupacsapatunk nyerni tudott. Sőt, nagy az esély arra, hogy mind a négy tovább is..

4/4

img

Rég volt ilyen: mind a négy európai kupacsapatunk nyerni tudott. Sőt, nagy az esély arra, hogy mind a négy tovább is..

Öntsünk tiszta vizet a pohárba: Dárdai a legjobb, ami a magyar futballal történt az elmúlt években

img

Sokan félreértették a tegnapi cikkem, pedig már az első mondatban kijelentettem, Dárdai-fan vagyok. Persze, lehet, hogy én is rosszul fogalmaztam. De ettől függetlenül úgy gondolom, nem jó elküldeni a francba azokat az újságírókat, akik eddig csak jót írtak róla azért, mert nem tetszik egy kérdés. Bár nem volt szép a játék, kritika nem érheti a Dárdai-csapat célfutballját (fotó:mlsz.hu) Öntsünk tiszta vizet a..

Lefoglalták az ETO Parkot és a stadiont is

img

A vagyonvisszaszerzési eljárásban a győri ETO Parkot és a stadiont is lefoglalta a nyomozó hatóság – mondta a fővárosi főügyész az M1-nek hétfő este. A gyanúsítás után már megkezdődött a vagyonvisszaszerzés, gépkocsikat, üzletrészeket, készpénzt, ingatlanokat foglaltak le. Ibolya Tibor emlékeztetett rá: március 11-én rendelték el a nyomozást, aznap négy helyen tartottak házkutatást, amelynek eredményeként..

Most kellene valakinek rászólni Dárdai Pálra!

img

Előre bocsájtom, hogy igazán elismerésre méltó, ahogy Dárdai Pál összekapta a Pintér Attila által szétzilált magyar válogatottat, sőt, az eredményekre sem lehet panaszunk. De. Dárdai Pál most átesett a ló túloldalára. Néhány hónappal ezelőtt még összefogásra buzdította a sajtó képviselőit, tegnap pedig már szakmai továbbképzésre küldte azokat az újságírókat, akik szerint a válogatott az első perctől megelégedett a..

Ezt azért nem volt annyira jó nézni

img

Telt ház, jó hangulat - gyengécske, erőtlen játék, 1 pont. Nagyjából így lehetne összefoglalni a magyar-görög Eb-selejtezőt. Meg még néhány számmal. Íme: A győzelem elmaradt, de legalább nem kaptunk ki a görögöktől (Fotó: MLSZ - Facebook)   19Ennyi percet kellett várni az első magyar kapura lövésre. 1 Ennyi helyzete volt a magyar csapatnak az első félidőben. 0 Ennyi alkalommal találta el a kaput a magyar..

Eddig nem nagyon tudtunk nyerni a görögök ellen

img

A magyar válogatott 28 évvel ezelőtt győzte le tétmérkőzésen utoljára a görögöket. Ráadásul eddig szinte alig tudtuk legyőzni őket. Persze, volt olyan győzelem is, amire mindenki szívesen emlékszik vissza.   1977-ben 3-0-ra nyertünk vb-selejtezőn. Akkor 70 ezren voltak a Népstadionban Az utolsó győzelmünket sem most ünnepelhettük: 2008. május 24-én Dzsudzsák Balázs, Juhász Roland és Vadócz Krisztián góljaival..

Két órával a kezdés előtt nyit a stadion - tudnivalók a beléptetésről

img

Telt ház várható a mai magyar-görög meccsen, ezért érdemes időben, no és gyalog elindulni a mérkőzésre. A Fradi-stadion kapui a mérkőzés előtt két órával, 18.45-kor nyitnak. Az MLSZ illetékesei arra kérik a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, mert előfordulhat, hogy a telt ház miatt a megszokottnál lassabb lesz a beléptetés. A mérkőzés felvezetése a helyszínen 19.45-kor kezdődik. Aki teheti,..

Az MLSZ szerint nem Tarsoly a Győr tulajdonosa, ezért nincs gond a licenccel sem

img

Hogy miért tart ott a magyar klubfutball, ahol, azt a Győrben történt dolgok hűen megmutatják. Pontosabban az, hogy bár Tarsoly Csabát immár őrizetbe vették, hogy bár a szakmai stáb tagjai menekülnének, hogy bár már az utánpótláscsapatok szállítását a szülők dobják össze, az MLSZ szerint mindez nem veszélyezteti a klub licencét.     Ökrös András ügyvezető a napokban lemondott tisztségéről és mivel senkit nem..

Pisont István: Mindenért a játékosok a hibásak

img

Újabb fejezettel bővül a 'Pisont István dilettáns nyilatkozatai' című kézikönyv. Korábban írtam arról, milyen „nagyszerű” eredményeket ért el, mint szövetségi edző. Most az utanpotlassport.hu megszólaltatta a trénert, aki szerint lényegében mindenért a játékosai a hibásak, és ő továbbra is szövetségi edzőként akar dolgozni, de ezt a korosztályt már nem szeretné irányítani. – Tényleg lemondott?– Csak közöltem a..

Pisont ismét bizonyította, tökéletesen alkalmatlan arra, amit csinál

img

Pisont István megsértődött – a játékosaira. Azokra, akiket ő hívott be az U18-as válogatottba, azokra, akiket ő készített fel. Merthogy az U18-as válogatott 3-1-re kikapott Norvégiától. A Nemzeti Sport információi szerint Pisont a vereség után azt mondta az öltözőben, ezzel a korosztállyal nem kíván többet együtt dolgozni. Pedig egyáltalán nem biztos, hogy csak a játékosok a hibásak. Sőt, eredményei azt mutatják,..

Mi a fejlődés, ha nem ez?

img

Csányi Sándort beválasztották az UEFA végrehajtó bizottságába. Az MLSZ elnök rövid nyilatkozatában azt mondta, ez a siker is bizonyítja, hogy az európai futball képviselői elismerik azt a folyamatot, ami itthon végbemegy. Bele sem merek gondolni, milyen lenne a futballunk, hogyha ez a mostani folyamat nem menne végbe. Persze, azt is gondolom, nem Csányi Sándor a hibás, hanem azok, akikkel körülvette magát, akiknek..Next posts