mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Öntsünk tiszta vizet a pohárba: Dárdai a legjobb, ami a magyar futballal történt az elmúlt években

img

Sokan félreértették a tegnapi cikkem, pedig már az első mondatban kijelentettem, Dárdai-fan vagyok. Persze, lehet, hogy én is rosszul fogalmaztam. De ettől függetlenül úgy gondolom, nem jó elküldeni a francba azokat az újságírókat, akik eddig csak jót írtak róla azért, mert nem tetszik egy kérdés. Bár nem volt szép a játék, kritika nem érheti a Dárdai-csapat célfutballját (fotó:mlsz.hu) Öntsünk tiszta vizet a..

Lefoglalták az ETO Parkot és a stadiont is

img

A vagyonvisszaszerzési eljárásban a győri ETO Parkot és a stadiont is lefoglalta a nyomozó hatóság – mondta a fővárosi főügyész az M1-nek hétfő este. A gyanúsítás után már megkezdődött a vagyonvisszaszerzés, gépkocsikat, üzletrészeket, készpénzt, ingatlanokat foglaltak le. Ibolya Tibor emlékeztetett rá: március 11-én rendelték el a nyomozást, aznap négy helyen tartottak házkutatást, amelynek eredményeként..

Most kellene valakinek rászólni Dárdai Pálra!

img

Előre bocsájtom, hogy igazán elismerésre méltó, ahogy Dárdai Pál összekapta a Pintér Attila által szétzilált magyar válogatottat, sőt, az eredményekre sem lehet panaszunk. De. Dárdai Pál most átesett a ló túloldalára. Néhány hónappal ezelőtt még összefogásra buzdította a sajtó képviselőit, tegnap pedig már szakmai továbbképzésre küldte azokat az újságírókat, akik szerint a válogatott az első perctől megelégedett a..

Ezt azért nem volt annyira jó nézni

img

Telt ház, jó hangulat - gyengécske, erőtlen játék, 1 pont. Nagyjából így lehetne összefoglalni a magyar-görög Eb-selejtezőt. Meg még néhány számmal. Íme: A győzelem elmaradt, de legalább nem kaptunk ki a görögöktől (Fotó: MLSZ - Facebook)   19Ennyi percet kellett várni az első magyar kapura lövésre. 1 Ennyi helyzete volt a magyar csapatnak az első félidőben. 0 Ennyi alkalommal találta el a kaput a magyar..

Eddig nem nagyon tudtunk nyerni a görögök ellen

img

A magyar válogatott 28 évvel ezelőtt győzte le tétmérkőzésen utoljára a görögöket. Ráadásul eddig szinte alig tudtuk legyőzni őket. Persze, volt olyan győzelem is, amire mindenki szívesen emlékszik vissza.   1977-ben 3-0-ra nyertünk vb-selejtezőn. Akkor 70 ezren voltak a Népstadionban Az utolsó győzelmünket sem most ünnepelhettük: 2008. május 24-én Dzsudzsák Balázs, Juhász Roland és Vadócz Krisztián góljaival..

Két órával a kezdés előtt nyit a stadion - tudnivalók a beléptetésről

img

Telt ház várható a mai magyar-görög meccsen, ezért érdemes időben, no és gyalog elindulni a mérkőzésre. A Fradi-stadion kapui a mérkőzés előtt két órával, 18.45-kor nyitnak. Az MLSZ illetékesei arra kérik a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, mert előfordulhat, hogy a telt ház miatt a megszokottnál lassabb lesz a beléptetés. A mérkőzés felvezetése a helyszínen 19.45-kor kezdődik. Aki teheti,..

Az MLSZ szerint nem Tarsoly a Győr tulajdonosa, ezért nincs gond a licenccel sem

img

Hogy miért tart ott a magyar klubfutball, ahol, azt a Győrben történt dolgok hűen megmutatják. Pontosabban az, hogy bár Tarsoly Csabát immár őrizetbe vették, hogy bár a szakmai stáb tagjai menekülnének, hogy bár már az utánpótláscsapatok szállítását a szülők dobják össze, az MLSZ szerint mindez nem veszélyezteti a klub licencét.     Ökrös András ügyvezető a napokban lemondott tisztségéről és mivel senkit nem..

Pisont István: Mindenért a játékosok a hibásak

img

Újabb fejezettel bővül a 'Pisont István dilettáns nyilatkozatai' című kézikönyv. Korábban írtam arról, milyen „nagyszerű” eredményeket ért el, mint szövetségi edző. Most az utanpotlassport.hu megszólaltatta a trénert, aki szerint lényegében mindenért a játékosai a hibásak, és ő továbbra is szövetségi edzőként akar dolgozni, de ezt a korosztályt már nem szeretné irányítani. – Tényleg lemondott?– Csak közöltem a..

Pisont ismét bizonyította, tökéletesen alkalmatlan arra, amit csinál

img

Pisont István megsértődött – a játékosaira. Azokra, akiket ő hívott be az U18-as válogatottba, azokra, akiket ő készített fel. Merthogy az U18-as válogatott 3-1-re kikapott Norvégiától. A Nemzeti Sport információi szerint Pisont a vereség után azt mondta az öltözőben, ezzel a korosztállyal nem kíván többet együtt dolgozni. Pedig egyáltalán nem biztos, hogy csak a játékosok a hibásak. Sőt, eredményei azt mutatják,..

Mi a fejlődés, ha nem ez?

img

Csányi Sándort beválasztották az UEFA végrehajtó bizottságába. Az MLSZ elnök rövid nyilatkozatában azt mondta, ez a siker is bizonyítja, hogy az európai futball képviselői elismerik azt a folyamatot, ami itthon végbemegy. Bele sem merek gondolni, milyen lenne a futballunk, hogyha ez a mostani folyamat nem menne végbe. Persze, azt is gondolom, nem Csányi Sándor a hibás, hanem azok, akikkel körülvette magát, akiknek..Next posts