mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Két órával a kezdés előtt nyit a stadion - tudnivalók a beléptetésről

Telt ház várható a mai magyar-görög meccsen, ezért érdemes időben, no és gyalog elindulni a mérkőzésre.

A Fradi-stadion kapui a mérkőzés előtt két órával, 18.45-kor nyitnak. Az MLSZ illetékesei arra kérik a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, mert előfordulhat, hogy a telt ház miatt a megszokottnál lassabb lesz a beléptetés. A mérkőzés felvezetése a helyszínen 19.45-kor kezdődik. Aki teheti, tömegközlekedéssel érkezzen, a magyar szurkolóknak az M3 metró Népliget-megállójáig érdemes utazniuk a stadion leggyorsabb megközelítéséhez. A mérkőzést követően a forgalom függvényében a 3-as metrót és az 1-es villamost sűríteni fogja a BKK.

A stadionnál az érvényes jegy megléte mellett ellenőrzik a szurkolói kártya meglétét, ezért ezeket, valamint személyazonosításra alkalmas dokumentumot is mindenki vigye magával. A jegyek névre szólnak, ezért másra való átruházásukra nincs lehetőség. Miután a belépők személyes adatokat is tartalmaznak, kérjük, fokozottan vigyázzanak rájuk! A kapuknál hostok segítik a szurkolók beléptetését, akik kérdés, probléma esetén mindennemű segítséget megadnak az érkezőknek.



A stadion alaprajza


A mérkőzés előtt az Albert sétányt lezárják, ezen az útvonalon nem lehet megközelíteni a stadiont.

A stadionban értékmegőrző működik. Ételt, italt nem lehet a stadionba bevinni. A lelátó lépcsőin - a vonatkozó jogszabályoknak, valamint UEFA-rendelkezéseknek megfelelően - nem állhat senki a mérkőzés közben, mert ezzel akadályozhatják mások mozgását és kilátását.

Az MLSZ kéri a szurkolókat, hogy a jegyüket otthon nyomtassák ki, és hogy előre vegyék figyelembe a kihelyezett Pályarendszabályok előírásait, illetve ellenőrizzék, hogy mely tárgyak (esernyő, üveg, hajlakk, parfüm, stb.) nem vihetőek be a sportlétesítmény területére. A stadionba be nem vihető eszközöket a beléptetési kapuknál a rendezők átveszik, megőrzik és a mérkőzés végén a tulajdonosának visszaszolgáltatják.



A stadion megközelíthetősége


Az elmúlt időszakban a válogatott mérkőzések előtt minden esetben meghirdették a transzparensek kötelező hitelesítését. A mérkőzés előtt a transzparensek hitelesítését a stadion 3-as kapujánál végzik el, 19.00-20.00 óra között. A hivatalos nemzeti színű magyar zászlók (a zászlókban városnevekkel) a továbbiakban is minden korlátozás és engedély nélkül bevihetőek a mérkőzésre. Ezeket a zászlókat a beléptetési pontoknál a rendezők ellenőrzik. Aki ettől eltérő zászlót szeretne behozni, előzetesen küldje meg azt a biztonsag@mlsz.hu email címre.

Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy a rasszista tartalmú megnyilvánulásokat az UEFA vasszigorral bünteti. A rasszista, kirekesztő megnyilvánulások súlyos károkat okoznak a válogatottnak, a magyar labdarúgásnak, és stadionbezárást eredményezhetnek a következő tétmérkőzésekre.
 



Az MLSZ szerint nem Tarsoly a Győr tulajdonosa, ezért nincs gond a licenccel sem Eddig nem nagyon tudtunk nyerni a görögök ellen