mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Folytassa, Fradi!

img

Valaki emlékszik még arra, hogy a Fradi 3 hete hazai pályán kapott ki egy horvát csapattól? Vagy arra, hogy a hétvégén a Puskás Akadémia rúgott egy sima négyest a zöld-fehéreknek? Kérdezhetnénk: kit érdekel? Mert valóban, ezek az eredmények már másodlagosak, sőt, említésre sem méltók. Mert jöhet a CSZKA Moszkva, a Ludogorecz és az Espanyol.     A tegnapi mérkőzés egyik legnagyobb sikere, hogy a Fradi nem..

Olasz bukta Kispesten!

img

Nagyon úgy néz ki, Kispesten nem tanultak az MTK tavalyi hibájából. A tulajdonosváltás után ugyanis nem bíztak meg abban az edzőben, aki a nemzetközi kupába vezette a csapatot. Hoztak helyette egy nevesincs olasz trénert, akivel finoman szólva sem szárnyal a csapat. Sőt, nem is nyer meccset. Az MTK a kieséssel fizetett az elhamarkodott edzőváltásért! Egyetlen mérkőzés. Ennyit tudott megnyerni a Budapest Honvéd,..

Profik vagyunk!

img

Profik vagyunk – mondta Lovrencsics Gergő a lefújás után. Hozzátette, hogy szégyelli magát a csapat nevében is, és persze azt, hogy 'tanulnunk kell!' Mondta mindezt azután a 90 perc után, melyen a Dinamo Zagreb 4-0-ra kiütötte a hazai pályán játszó Ferencvárost a Bajnokok Ligájában. Persze, a csoportkör még így is elérhető az Európa-ligában, de…  A Fradinak véget ért a Bajnokok Ligája (Fotó: Török Attila/NSO) Itt..

Egy, csak egy csapat a gáton

img

2019 augusztus 12., hétfő. A héten európai kupamérkőzések visszavágóit rendezik. Azután, hogy az első fordulót minden magyar csapat teljesítette, kevesen gondolták, hogy ma már csak egyetlen brigád készülhet a fordulóra.   Mindenki reméli, hogy a játékosoknak lesz okuk örülni (Fotó:fradi.hu) Ma már kár keseregni azon, miért esett ki a Vidi, vagy hogy éppen mi is történt a Honvéddal Romániában. Ma már minden..