mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Isten áldjon, Zoli! Pihenj békében!

Bevallom, kicsit laza júliust terveztem, és ehhez tartom is magam. Ám minden megváltozik, amikor egy három napos pihenő után hazajön az ember, és a közösségi hálón azzal találja..

4/4

Rég volt ilyen: mind a négy európai kupacsapatunk nyerni tudott. Sőt, nagy az esély arra, hogy mind a négy tovább is..

4/4

img

Rég volt ilyen: mind a négy európai kupacsapatunk nyerni tudott. Sőt, nagy az esély arra, hogy mind a négy tovább is..

A Honvéd Trapattonit akarta, de legenda még kivár

Pénteken mutatták volna be a Budapest Honvéd új vezetőedzőjét, ám az utolsó pillanatban lefújták a sajtótájékoztatót. A kispesti klubnál nagy a titkolózás, az új edző személyét illetően semmilyen információ nem szivárgott ki. Eddig. A legendának számító Giovanni Trapattoni ugyanis a sportmediaset.mediaset.it oldalon adott mai interjújában elárulta, hogy megkeresték a Honvédtól. - Meglepetett a Honvéd..

Elkészült....

Idő előtt elkészült az új Fradi-stadion. És az építő cég szenzációs képeket osztott meg velünk...

Támogató kerestetik A mi focink című könyvhöz

A világbajnokság előtt, vagy úgy nagyjából abban az időszakban szerettem volna megjelentetni az A mi focink című könyvet. Ehhez keresünk most támogatókat, hirdetőket. Ebben a könyvben 350 oldalon szedtem össze az elmúlt négy év legolvasottabb, általam legjobbnak vél cikkeket. Olyanokat, melyek témáit sokan elhallgatnák, letagadnák. Mondanám, hogy görbe tükröt állítanék a magyar futballnak, de nagyon komolyan..

Nem indulhat az Újpest az Európa Ligában

A Fellebbviteli Licencadó Bizottság a mai napon ülésezett és elutasította az Újpest 1885 Futball Kft. Klublicenc fellebbezési kérelmét. A kupagyőzelem szép siker, de ahogy várni lehetett, nem ért európiai kupaindulást (fotó:mlsz.hu) Az Újpest 1885 Futball Kft. 2014. május 20-án nyújtott be fellebbezést az MLSZ Klublicenc Adminisztrációhoz, az Elsőfokú Licencadó Bizottság 2014. május 14. napján kelt,..

Burcsa visszatért a Vidihez, de.......

A Videoton FC legendája, az UEFA Kupa-döntős csapat tagja, Burcsa Győző lett a fehérvári klub igazgatója. Jó dolog, hogy visszatér, de....nos, Platini szerint ő volt az a magyar, aki szerette volna megbundázni az 1986-os francia-magyar vb-meccset. - Nagy a feladat és érdekes a kihívás. Két hete még nem gondoltam volna, hogy ma erről fogunk beszélgetni. Kovács Feri bácsi megkeresésére, illetve az ő..

A görögök emléktáblát avatnak Puskás Ferenc tiszteletére

A Panathinaikosz történelme legnagyobb sikerét 43 évvel ezelőtt érte le. A görög csapat akkor BEK-döntőt játszott az Ajax ellen. A kispadon pedig edzőként Puskás Ferenc volt. Ennek tiszteletére hétfőn a Panathinaikosz stadionjában Puskás Ferenc emléktáblát avatnak. 1971. június 2-án a Puskás Ferenc irányította Panathinaikosz a Johann Cruyff fémjelezte Ajax Amsterdam ellen játszott BEK-döntőt. A görögök a..

Az Újpest büntetésért szoríthat két magyar klub

Mint ismeretes, a jelenlegi állás szerint az Újpest hiába nyerte meg a Magyar Kupát, mégsem indulhat az Európa Ligában. És bár az újpesti vezetők méltányossági kérelmet adtak be, két magyar csapatnál azért szoríthatnak, hogy ezt a kérelmet ne fogadják el. A Győr például  nagyon kedvező helyzetbe kerülne az újpesti büntetés helybenhagyásával . Az európai rangsorban elfoglalt helyünk szerint ugyanis a bajnokság 2...

Torghelle: Maximálisan teljesítettük az elvárásokat!

Egyértelműen sikeres félév van Torghelle Sándor háta mögött az MTK-nál, amely a napokban jelentette be, hogy továbbra is számít a volt magyar válogatott támadóra. Később a vezetőségben is, csak még azt nem tudni, hol. Interjú. Eldőlt, hogy maradsz az MTK-nál. Ezt hogyan tudnád kommentálni, elsősorban mi befolyásolta a döntésedet? Egyértelmű volt, hogy ez a félév nagyon jól sikerült a csapattal, erre pedig..

Hat évesen 940-et dekázott

Fiedler Gusztáv Dániel a Ferencváros U7-es csapatában kergeti a labdát, a jelek szerint nem is ügyetlenül. Valamelyik nap a házi feladat megírása előtt kiment a hátsó kocsibejáróhoz csak úgy dekázgatni egy kicsit. Végül 940 lett belőle, a labda majd tíz percig nem esett le.

Harapós ligaválogatott tarcsi, meg a többiek

Válogatottak napja volt a mai. Pintér Attila hirtelenjében összerántott egy harapós ligaválogatott tarcsit, és játszott egy meccset a Puskás Akadémiával - amely egyébként majdnem legyőzte a csapatot. Ennél nagyobb sikert ért el az U16-os válogatott, amely 2-2-es döntetlent játszott a Barcelona korosztályos csapatával. Bár a szünetben még a Puskás Akadémia vezetett, végül Pintér ligaválogatott tartalékja 3-1-re..Next posts