mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

A Honvéd Trapattonit akarta, de legenda még kivár

Pénteken mutatták volna be a Budapest Honvéd új vezetőedzőjét, ám az utolsó pillanatban lefújták a sajtótájékoztatót. A kispesti klubnál nagy a titkolózás, az új edző személyét illetően semmilyen információ nem szivárgott ki. Eddig. A legendának számító Giovanni Trapattoni ugyanis a sportmediaset.mediaset.it oldalon adott mai interjújában elárulta, hogy megkeresték a Honvédtól. - Meglepetett a Honvéd..

Elkészült....

Idő előtt elkészült az új Fradi-stadion. És az építő cég szenzációs képeket osztott meg velünk...

Támogató kerestetik A mi focink című könyvhöz

A világbajnokság előtt, vagy úgy nagyjából abban az időszakban szerettem volna megjelentetni az A mi focink című könyvet. Ehhez keresünk most támogatókat, hirdetőket. Ebben a könyvben 350 oldalon szedtem össze az elmúlt négy év legolvasottabb, általam legjobbnak vél cikkeket. Olyanokat, melyek témáit sokan elhallgatnák, letagadnák. Mondanám, hogy görbe tükröt állítanék a magyar futballnak, de nagyon komolyan..

Nem indulhat az Újpest az Európa Ligában

A Fellebbviteli Licencadó Bizottság a mai napon ülésezett és elutasította az Újpest 1885 Futball Kft. Klublicenc fellebbezési kérelmét. A kupagyőzelem szép siker, de ahogy várni lehetett, nem ért európiai kupaindulást (fotó:mlsz.hu) Az Újpest 1885 Futball Kft. 2014. május 20-án nyújtott be fellebbezést az MLSZ Klublicenc Adminisztrációhoz, az Elsőfokú Licencadó Bizottság 2014. május 14. napján kelt,..

Burcsa visszatért a Vidihez, de.......

A Videoton FC legendája, az UEFA Kupa-döntős csapat tagja, Burcsa Győző lett a fehérvári klub igazgatója. Jó dolog, hogy visszatér, de....nos, Platini szerint ő volt az a magyar, aki szerette volna megbundázni az 1986-os francia-magyar vb-meccset. - Nagy a feladat és érdekes a kihívás. Két hete még nem gondoltam volna, hogy ma erről fogunk beszélgetni. Kovács Feri bácsi megkeresésére, illetve az ő..

A görögök emléktáblát avatnak Puskás Ferenc tiszteletére

A Panathinaikosz történelme legnagyobb sikerét 43 évvel ezelőtt érte le. A görög csapat akkor BEK-döntőt játszott az Ajax ellen. A kispadon pedig edzőként Puskás Ferenc volt. Ennek tiszteletére hétfőn a Panathinaikosz stadionjában Puskás Ferenc emléktáblát avatnak. 1971. június 2-án a Puskás Ferenc irányította Panathinaikosz a Johann Cruyff fémjelezte Ajax Amsterdam ellen játszott BEK-döntőt. A görögök a..

Az Újpest büntetésért szoríthat két magyar klub

Mint ismeretes, a jelenlegi állás szerint az Újpest hiába nyerte meg a Magyar Kupát, mégsem indulhat az Európa Ligában. És bár az újpesti vezetők méltányossági kérelmet adtak be, két magyar csapatnál azért szoríthatnak, hogy ezt a kérelmet ne fogadják el. A Győr például  nagyon kedvező helyzetbe kerülne az újpesti büntetés helybenhagyásával . Az európai rangsorban elfoglalt helyünk szerint ugyanis a bajnokság 2...

Torghelle: Maximálisan teljesítettük az elvárásokat!

Egyértelműen sikeres félév van Torghelle Sándor háta mögött az MTK-nál, amely a napokban jelentette be, hogy továbbra is számít a volt magyar válogatott támadóra. Később a vezetőségben is, csak még azt nem tudni, hol. Interjú. Eldőlt, hogy maradsz az MTK-nál. Ezt hogyan tudnád kommentálni, elsősorban mi befolyásolta a döntésedet? Egyértelmű volt, hogy ez a félév nagyon jól sikerült a csapattal, erre pedig..

Hat évesen 940-et dekázott

Fiedler Gusztáv Dániel a Ferencváros U7-es csapatában kergeti a labdát, a jelek szerint nem is ügyetlenül. Valamelyik nap a házi feladat megírása előtt kiment a hátsó kocsibejáróhoz csak úgy dekázgatni egy kicsit. Végül 940 lett belőle, a labda majd tíz percig nem esett le.

Harapós ligaválogatott tarcsi, meg a többiek

Válogatottak napja volt a mai. Pintér Attila hirtelenjében összerántott egy harapós ligaválogatott tarcsit, és játszott egy meccset a Puskás Akadémiával - amely egyébként majdnem legyőzte a csapatot. Ennél nagyobb sikert ért el az U16-os válogatott, amely 2-2-es döntetlent játszott a Barcelona korosztályos csapatával. Bár a szünetben még a Puskás Akadémia vezetett, végül Pintér ligaválogatott tartalékja 3-1-re..Next posts