mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Támogató kerestetik A mi focink című könyvhöz

A világbajnokság előtt, vagy úgy nagyjából abban az időszakban szerettem volna megjelentetni az A mi focink című könyvet. Ehhez keresünk most támogatókat, hirdetőket.

Ebben a könyvben 350 oldalon szedtem össze az elmúlt négy év legolvasottabb, általam legjobbnak vél cikkeket. Olyanokat, melyek témáit sokan elhallgatnák, letagadnák.

Mondanám, hogy görbe tükröt állítanék a magyar futballnak, de nagyon komolyan mondom, hogy úgy gondolom, az a görbe tükör, amit ma nap mint nap olvasunk a legtöbb honi médiában. Persze, az sem biztosan igaz, hogy minden úgy van jól ahogy én gondolom, ahogy én látom, de....
De azt gondolom, hogy ma Magyarországon minden információnak csak a felét, a jobbik felét kommunikálják le, és akkor, ha valaki rákérdez, vagy megírja a rosszabbik felét, akkor megsértődnek.

A könyv négy év cikkeit foglalja magában, és komolyan mondom, én is megdöbbentem, amikor azt láttam, hogy a 2011-es cikkeket akár ma is is megírhattam volna. Ugyanazok az állapotok, ugyanazok az összefonódások jellemzik a magyar futballt ma, mint három éve - és van, ahol a főszereplők sem cserélődtek. És ez a könyvben nagyon szépen végigkövethető.

Ehhez a könyvhöz, pontosabban ennek a könyvnek a megjelenéséhez keresek most támogatót, hirdetőt. A tervek szerint a könyv 3-4000 ezer példányban jelenne meg, és az első 1000 példány legyártásához kell segítség. Cserébe a két belső borító és a hátsó borító felületét fel tudom ajánlani, sőt, akár bármilyen más üzleti megállapodásban is benne lennék. A könyv saját terjesztésű lenne, megrendelhető lesz, de már most 4 olyan sörsátorral van szóbeli megállapodás, ahol a vb meccsek alatt egyrészt szakértőként leszek jelen, másrészt dedikálos könyveladást rendezünk. A tervek szerint 3-4 hónap múlva ebook-on is megjelenne a kiadvány. Természetesen minden példányban és az ebookban is benne lenne, és természetesen a mifocink.com-on is folyamatosan fent lenne a hirdetés

Nos, aki esetleg úgy érzi, hogy ezt a könyvet megfelelő felületnek érzi cége vállalkozása hirdetésének, vagy úgy gondolja, jó befektetés lenne a kiadvány támogatása, kérem írja meg telefonos elérhetőségét a info@mifocink.com és a fehgyu@gmail.com e-mail címre, és megkeresném ön.

Üdvözlettel: Fehér György



 



Nem indulhat az Újpest az Európa Ligában Elkészült....