mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Vajon mennyire jellemző a magyar futballban a drogfogyasztás?

img

Megdöbbentő? Döntsék el Önök. Tény, bár a magyar sportban az elmúlt időben történt már „kábítószeres lebukás”, futballistáról még nem derült ki hasonló. De vajon mit mondanak el a játékosok, ha nem kell a nevüket adni a válaszhoz? A mifocink.com az elmúlt hetekben reprezentatív felmérést készített, 100 magyar labdarúgó megkérdezésével. A futballisták között volt NB I-es, NB II-es játékos, de volt olyan is, aki a..

Csak a zsold...

img

Úgy tűnik a mai labdarúgásban valóban már csak a zsold összege számít, semmi más. Németh Krisztián ott hagyja a Sporting Kansas csapatát, ahol jól ment neki a játék és valóban megbecsülték. Ehelyett átigazolt Katarba, mert úgymond nem volt megelégedve teljesítménye alapján fizetésével, mely éves szinten 70 millió forint. Jelen sorok írói együtt sem fognak egész életük során ennyi pénzt megkeresni... Úgy tűnik a..

Vajon mennyire van jelen a magyar futballban a bunda?

img

Vajon mennyire van jelen a bunda Magyarországon? Nagyon. Ami nem csoda, hiszen 'állítólag' folyik egy nyomozás a fogadási csalások ellen, de ez már évek óta folyik, és még mindig nem ítéltek el senkit az ügyben. És hogy mit gondolnak erről a magyar futballisták? A mifocink.com az elmúlt hetekben reprezentatív felmérést készített, 100 magyar labdarúgó megkérdezésével. A futballisták között volt NB I-es, NB II-es..

Németh Krisztián rálépett a dzsudzsáki útra

img

Németh Krisztián tökéletesen felépítette, újraépítette magát az Egyesült Államokban. Úgy nézett ki, egy ígéretesnek induló karrier megmarad ígéret szintjén, de az USA-ban azt a Némethet láthattuk, akin anno a Liverpool megszerzett magának. Erre derült égből villámcsapásként jött a hír: Németh Krisztián fél évvel az Eb előtt dollárkötegekre váltotta tehetségét, és pont azt csinálta, mint évekkel ezelőtt Dzsudzsák...

Hihetetlen, de Fischer Paja ma ötven éves

img

Nem tagadom, gyerekkorom egyik kedvenc játékosa nem más….mint Fischer Pál. Fischer Paja. A kor egyik legjobb – vagy legalábbis általam legjobbnak vélt – csatára. Szinte hihetetlen, de Fischer Paja ma ötven éves. Tudom, hogy sok nagy klasszisa volt a magyar futballnak, tudom, hogy a nálam idősebbek Albert, Varga, Mészöly, Bene, Puskás és megannyi világsztár játékán nőttek fel. Nekem egy olyan gyerek és fiatal kor..

Szabó Gergő lett Sztancsik Tamás utódja a válogatottnál

img

Sztancsik Tamás évekig látta el a válogatott melletti sajtófőnöki teendőket. Bernd Storck aztán leváltotta őt a norvégok elleni pótselejtező előtt, mondván, sokkal jobb, ha csapatban dolgozik a sajtóosztály. Úgy látszik, Storck (vagy valaki) meggondolta magát, mert immár újra van olyan sajtós az MLSZ-ben, aki csak a felnőtt válogatottért felel. Hozzá kell tenni, egy nagyszerű szakemberre, Szabó Gergőre bízták ezt a..

Vajon a játékosok szerint kellenek a külföldi edzők?

img

Thomas Dollal szárnyal a Ferencváros, Bernd Storck segítségével a válogatott kijutott az Európa-bajnokságra. De vajon a magyar játékosok szerint szükség van itthon a külföldi edzőkre? A mifocink.com az elmúlt hetekben reprezentatív felmérést készített, 100 magyar labdarúgó megkérdezésével. A futballisták között volt NB I-es, NB II-es játékos, de volt olyan is, aki a megyei bajnokság III. osztályában..

Egyértelmű válasz: szurkolókat a lelátóra!

img

80-100 ezer szurkoló előtt, telt házas meccset játszani. Minden futballistának ez az álma. A magyaroknak is. A mifocink.com az elmúlt hetekben reprezentatív felmérést készített, 100 magyar labdarúgó megkérdezésével. A futballisták között volt NB I-es, NB II-es játékos, de volt olyan is, aki a megyei bajnokság III. osztályában játszik. Azoknak, akik vállalták a részvételt 20 kérdésre kellett válaszolniuk. Mivel..

Szurkolni menne az ország!

img

Óriási az érdeklődés a magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki mérkőzései iránt. Az UEFA tájékoztatása szerint csapatunk három csoportmérkőzésére eddig 111 970 jegyigénylés érkezett, a nemzetközi szövetség viszont csak 29 500 jegyet biztosít a magyar drukkerek számára. A szerencsések februárban kapnak tájékoztatást. Az MLSZ nem szervez utat a tornára, ám a válogatottat mindenhova elkísérő Carpathian Brigade..

Gyász: Hiretelen elhunyt egy 32 éves, megyei futballista

img

Hihetetlenül fogadta a család és a megye labdarúgó társadalma a megdöbbentő hírt; a Balatonfűzfői csapat saját nevelésű játékosa, Szántó Csaba nincs többé. Már nem a földi, hanem az égi pályákon rúgja majd a labdát - olvasható a veszpremnews.hu-n. Csaba kedd hajnalban lett rosszul, ám a kiérkező segítség már nem tudott segíteni a játékoson. Nevelőegyesülete a Fűzfői AK volt. Innen indult a pályafutása. Fűzfőről..Next posts