mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Vajon mennyire van jelen a magyar futballban a bunda?

Vajon mennyire van jelen a bunda Magyarországon? Nagyon. Ami nem csoda, hiszen "állítólag" folyik egy nyomozás a fogadási csalások ellen, de ez már évek óta folyik, és még mindig nem ítéltek el senkit az ügyben. És hogy mit gondolnak erről a magyar futballisták?

A mifocink.com az elmúlt hetekben reprezentatív felmérést készített, 100 magyar labdarúgó megkérdezésével. A futballisták között volt NB I-es, NB II-es játékos, de volt olyan is, aki a megyei bajnokság III. osztályában játszik.

Azoknak, akik vállalták a részvételt 20 kérdésre kellett válaszolniuk. Mivel néhány, társadalmi témát is érintő kérdést is feltettünk nekik, ezért ígéretünkhöz híven egyetlen futballista nevét sem hozzuk nyilvánosságra.

A feltett kérdésekre a megkérdezettek öt válasz közül választhattak:
1. Abszolút
2. Nagyon
3. Félig-meddig
4. Nem nagyon
5. Egyáltalán nem

Az elkövetkezendő napokban mindig egy-egy kérdéskör eredményét hozzuk nyilvánosságra. A tizenkettedik kérdésünk a játékosokhoz az volt, szerintük mennyire van jelen a magyar futballban a bunda.


Hirdetne cikkekben? Kapcsolatfelvétel: info@mifocink.com 


A feltett kérdésre lényegében egyértelmű válaszok érkeztek.

A megkérdezettek közül 31-en az „abszolút”, 21-en a „nagyon”, 35-en a „félig-meddig” választ adták. Mindössze 13-en jelölték meg a „nem nagyon” lehetőséget.

És hogy mit mondtak a játékosok?
Nos, ez az a téma, amiről mindenki mindent tud, de senki nem mer róla beszélni. Persze, mindenki hallja, hogy napjainkban már az NB III-as edzőmeccsek is felkerültek a fogadási szelvényekre, minden látja, hogy még a 12 csapatos NB I-ben is rengeteg furcsa eredmény születik, de az NB –s játékosok közül senki nem meri kinyitni a száját.

Persze, a megyékben is történnek furcsa dolgok…

- Itt Nográd megyében két évvel ezelőtt a Somos vezette a bajnokságot a Salgótarján előtt. Aztán a Tarján tulajdonosa beszállt a Somos szponzorálásába, amely csapat hirtelen leadta az előnyét. Végül a Salgótarján jutott fel az NB III-ba. Ez bundának számít? És az bundának számít, hogy a nyolcadik helyen álló csapat játékosait meghívja a kiesés ellen küzdő csapat egy „kaja-piára”, miután legyőzte azt – tette fel a költői kérdéseket egy Nógrád megyei játékos.

Hétfőn arra keressük a választ, hogy mennyire van jelen a magyar játékosok életében a drogfogyasztás.Németh Krisztián rálépett a dzsudzsáki útra Csak a zsold...