mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Curtis: Remélem, a válogatott tagjai kiveszik a gatyájukból a kezüket

img

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a magyar futball elmúlt harminc évének legfontosabb meccseire készül a válogatott. A Lokál a csapat eddigi szerepléséről és a novemberi, norvégok elleni pótselejtezőről olyan ismert embereket kérdezett, akikről köztudott, hogy szeretik a focit. Norvégia ellen utoljára Gera Zoltán szerzett gólt – kilenc éve, büntetőből (Fotó: mti/Illyés Tibor) - A csoportban elért..

U17: Továbbjutás helyett totális leégés

img

Létezik még olyan nekünk, hogy hazai pálya előnye? Nos, nem tudom. Az biztos, hogy a semmiből elővarázsolt Szélesi Zoltán U17-es válogatottja három, hazai rendezésű Eb-selejtezőjént sem tudott nyerni, és csoportutolsóként intett búcsút Európának. Korábban már említettem, hogy sokan értetlenül állnak Szélesi Zoltán villámkarrierje előtt. A tavaly még a Puskás Akadémiában futballozó védő hipp-hopp a válogatottak..

A fél NB I a keretben!

img

Pintér Attila nyomdokaiban jár Bernd Storck. A szövetségi kapitány pont olyan bő keretet hirdetett Norvégia ellen, mint tette azt Pintér, igaz, most talán érthető ez a „tömeg”, mert ahogy Storck mondta a győzelem a legfontosabb. És ha ehhez az kell, hogy a fél NB I edzőtáborba vonuljon – hát legyen. Pintér Attila pont ugyanazt csinálta, mint most Storck, igaz, amíg Pintér kéthetente szerette volna „összerántani”..

Storck most csak kapitány!

img

Bernd Storck kiterítette lapjait, elmondta, miért gondolta úgy, hogy le kell cserélnie stábját. Persze, azért ebben is van egy kis csavar – és erre a mifocink.com rá is kérdezett. „A váltást a kényszer szülte. Olyan emberekre volt ugyanis szükségem, akikre a nap minden órájában támaszkodhatok, akik itt vannak velem, azonosulnak az elképzeléseimmel, főállásban dolgoznak a válogatottnál. Semmi gondom nem volt a..

Diósgyőri szurkolók: Hol van a tábor, Kubatov hol van a tábor? (videó)

img

Azt finoman szólva sem lehet mondani, hogy a Diósgyőr és Ferencváros szurkolói barátok lennének. És mégis, van olyan helyzet, amikor az egyik tábor kiáll a másikért.  Bár ilyen sokan (8165-en) még nem voltak az idény során a diósgyőri stadionban, a Ferencváros mérkőzéseit a zöld-fehérek szurkolói még mindig bojkottálják. A diósgyőri szurkolók erre rá is kérdeztek – Kubatov Gábornál.  

Egy pontot szereztek a lányok Horvátországban

img

A hét közepén a helyszínről tudósítottunk a Magyarország-Törökország női Eb-selejtezőjéről. Ma ezt nem tudtuk megtenni, így az mlsz.hu segítségével számolunk be arról, hogyan szerzett egy pontot a csapat Horvátországban. A Markó Edina vezette női A-válogatott a szerdai, törökök elleni 1-0-ás győzelem után négy nappal újabb Eb-selejtezőt játszott, ezúttal Eszéken, a horvátok ellen. Vasárnapi riválisunk jóval..

Közös a cél. Legyünk hát pozitívak!

img

Aki olvasta eddigi cikkeimet, az előtt nem titok, hogy finoman szólva sem értek egyet Bernd Storck stábjában történt változásokkal, pontosabban azzal, ahogy azok bekövetkeztek de… Úgy gondolom, a siránkozással már lehet megváltoztatni a történteket. És mivel egyébként is egy cél – az, hogy a magyar válogatott kijusson az Eb-re - , sokkal könnyebb azt elérni, ha az elkövetkezendőkben pozitívan állunk a dolgokhoz, és..

Möller: Storck számára csak a győzelem számít

img

Megérkezett Magyarországra a válogatott új másodedzője, Andreas Möller, a Borussia Dortmund egykori világklasszis labdarúgója, aki a következő napokban minden erejével Bernd Storck munkáját segíti a sikeres felkészülés érdekében.   - Bernd Storck felhívott és azonnal megértettem, számára egyetlen egy dolog fontos ebben a pillanatban, hogy a magyar csapat sikeres legyen a Norvégia elleni pótselejtezőkön. Minden..

Csank János: Mi vagyunk az esélyesebbek!

img

Bár 34 éve nem győztük le Norvégiát, és bár a legutóbbi tétmeccsen oda-vissza egy laza nyolcast kaptunk tőlük, Csank János egykori szövetségi kapitány szerint most mi vagyunk esélyesebbek a továbbjutásra. Esélyesek vagyunk, sőt azt gondolom, mi vagyunk az esélyesebbek – mondta Csank János egykori szövetségi kapitány a Lokálnak. – Tudom, hogy a norvégoknak jó játékosaik vannak, Európai-bajnokságokban játszanak, és..

A norvég sikeredző szerint oda-vissza verniük kell a magyar csapatot

img

Természetesen Norvégiában is kiemelten foglalkoznak a Magyarország elleni pótselejtezővel. A november 12-ei meccsre 15 perc alatt elfogyott az összes jegy, legutóbb pedig a norvég nemzeti csapatot és a Rosenborgot is sikeresen irányító 74 éves szakember, Nils Arne Eggen fejtette ki, számunkra nem túl pozitív véleményét. - Ha Norvégia képes a legjobbját nyújtani, akkor oda-vissza simán megnyeri mindkét..Next posts