mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

A norvég sikeredző szerint oda-vissza verniük kell a magyar csapatot

Természetesen Norvégiában is kiemelten foglalkoznak a Magyarország elleni pótselejtezővel. A november 12-ei meccsre 15 perc alatt elfogyott az összes jegy, legutóbb pedig a norvég nemzeti csapatot és a Rosenborgot is sikeresen irányító 74 éves szakember, Nils Arne Eggen fejtette ki, számunkra nem túl pozitív véleményét.

- Ha Norvégia képes a legjobbját nyújtani, akkor oda-vissza simán megnyeri mindkét pótselejtezős mérkőzést. Ha a képességeinek megfelelően teljesít a norvég válogatott, akkor egyértelműen jobb csapat a magyarnál. Az odavágót mindenképpen meg kell nyerni Ullevaalban, és ez így is fog történni. Van néhány jó tanácsom Per-Mathias számára. Az európai színtéren sok tapasztalatot gyűjtöttem a Rosenborggal, amely azt mondatja velem, hogy idegenben mindenképpen gólt kell majd szerezni. Erre pedig a norvég válogatottat jelen pillanatban egyértelműen képesnek tartom – fogalmazott Eggen.

 

 



A Puskás Akadémiánál történelmet írtak: számon kérik azokat, akik nem számoltak be az U19-es csapat győzelméről! Csank János: Mi vagyunk az esélyesebbek!