mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Kalmár Zsolt igazi vezér lenne a korosztályos világbajnokságon

img

Magyar idő szerint hétfő hajnali hat órakor megkezdi szereplését az U20-as világbajnokságon korosztályos csapatunk, amely már meg is ismerkedett az Észak Korea elleni meccsnek helyszínt adó stadionnal. Megismerkedett a Taranaki Stadionnal a válogatott (fotó:mlsz.hu)  A hétfői mérkőzés helyszínén vezetett edzést Bernd Storck a magyar U20-as válogatott tagjainak. A sportigazgató egyórás, pörgős gyakorlást..

Vége a félrebeszélésnek: Az MLSZ mindent megmutatna – de ehhez kell a klubok beleegyezése is

img

Az elmúlt napokban a licencet nem kapó csapatok képviselői úton-útfélen hangoztatták, nekik bizony igazuk van, és az MLSZ jogtalanul tagadta meg tőlük az NB I-es induláshoz szükséges engedélyt. A szövetség úgy döntött, játsszon mindenki tiszta lappal, azaz megmutatnánk a licenckérelmeket és az elutasítás indoklását is. Persze, ehhez kell a klubok beleegyezése is. Az MLSZ nem akar titkolózni... Most elválik,..

Szavics bevállalta: Köszi MLSZ, csak a KTE!

img

A Kecskemét egyike azon csapatoknak, melyek nem kaptak indulási licencet, így a lilák mai meccs az Újpest ellen lényegében felesleges volt. Meglepetés nem is született, az Újpest 3-0-ra nyert, ám bebizonyosodott, van olyan legény a gáton, aki meri vállalni a véleményét. Vladan Szavicsot, a KTE csapatkapitányát lecserélték, ám miközben lement a pályáról levette a mezét, a pólóján lévő Köszi (és nem buzi, ahogy..

Hihetetlen, de nem veszteséges a meccseken üresen tátongó Nagyerdei Stadion

img

Bő egy évvel ezelőtt adták át a Nagyerdei Stadiont. A debreceni futballcsapat otthonául is szolgáló létesítményben nem taposnak egymás lábára az NB I-es mérkőzésekre kilátogatók, ám hihetetlen, de hiányt így sem termelt a stadion az elmúlt egy évben. Kevés, és még kevesebb. Nagyjából így jellemezhetnénk a Debrecen NB I-es futballcsapatának nézőszámát. A legtöbben a Ferencváros ellen voltak - 8100-an. A többi..

Pécsett ástak a pálya közepén egy jó nagy gödröt, és eltemették a futballt

img

Ilyet nem nagyon lehetett eddig látni. Pécsett ma két, licencét vesztett csapat játszott egymással – csak a hűség kedvéért, a Pécs 2-1-re legyőzte a Nyíregyházát – a meccs után pedig ástak egy jó nagy gödröt, és eltemették a pécsi futballt. Cikkek sokaságát írtam tavaly télen a pécsi futballról. A káoszról és a kilátatlanságról, amely akkor jellemezte a körülményeket. Senki nem lepődött volna meg azon, ha akkor..

Nyíregyházán a szurkolók demonstrálnak, a tulajdonos még mindig azt mondja, ők NB I-es lesznek jövőre is

img

Több mint ezer szurkoló látogatott ki a mai, Pécs elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésre készülő Nyíregyháza Spartacus tegnapi edzésére, amelyen a csapat sorsáért aggódók és a drukkerek demonstrációval tiltakoztak a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fellebbviteli licencadó bizottságának a héten meghozott döntése ellen. A városi stadionba meghirdetett tüntetésen a klub vezetősége és szurkolói mellett részt vettek a..

Az MTK-szurkolók üzentek: Nem akarnak zsidózó kapust!

img

Szűcs Lajos elhagyja a Pápát, sőt, a csakfoci.hu információi szerint az MTK-ba szerződik, ahol második számú kapusként és kapusedzőként is számítanának rá. Csakhogy az MTK szurkolói ezen erőteljesen kiakadtak, sőt, nyílt üzenetben kérték a klubvezetést, álljanak el a játékos szerződtetésétől.    Üzenet a klubvezetésnek! A csakafoci.hu-n megjelent cikk szerint a Pápa jelenlegi kapusa, Szűcs Lajos jövőre az..

Nem csak az NB I-es tagságot, de a stadionrekonstrukciós pénzeket is bukhatják a licencel nem rendelkező csapatok

img

Mint azt korábban megírtuk, a négy, licencel nem rendelkező csapat – Pécs, Nyíregyháza, Pápa, Kecskemét majd 4 milliárd forintot kap a stadionrekonstrukciós programban. A mifocink.com megkérdezte erről az MLSZ-t, és kiderült, elképzelhető, hogy a csapatok az NB I-es tagságuk mellett a stadionrekonstrukciós pénzeket - vagy azoknak egy részét - is elveszítik. Kecskemétre a stadion felújítás mellett új atlétikai..

Tragédia: öngyilkos lett a korábbi NB I-es edző

img

Gyászol a dunaújvárosi, szabadbattyáni és székesfehérvári futballsport, mi­után szíven szúrta magát és meghalt Jung József. A 66 éves labdarúgó-szakember korábban a Dunaferr NB I-es felnőttegyüttese vezetőedzőjeként is dolgozott, ám azzal vált igazán elismertté, hogy az említett vá­rosokban gyermekeket tanított a futball alapjaira. Kevesen tudták róla, de Szabadbattyánban, ahol édesanyjával élt, juhokat..

Hova tűnt Garancsi István? - A Vidi tulajdonosa el sem ment a Magyar Kupa döntőre

img

Külső szemlélőként úgy tűnik, mintha a Videoton vezetősége önként és dalolva adta volna fel a Magyar Kupa döntőjét. Persze, ez biztos túlzás, de tény, a bajnokcsapatnál belülről generált feszültségek nehezítik a csapat edzőjének dolgát. És az is nagyon beszédes, hogy Garancsi István, a Videoton tulajdonosa el se ment a kupadöntőre. Garancsi István nem volt ott a kupadöntőn (fotó:vidi.hu) Korábban, még jóval a..Next posts