mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Isten áldjon, Zoli! Pihenj békében!

Bevallom, kicsit laza júliust terveztem, és ehhez tartom is magam. Ám minden megváltozik, amikor egy három napos pihenő után hazajön az ember, és a közösségi hálón azzal találja..

4/4

Rég volt ilyen: mind a négy európai kupacsapatunk nyerni tudott. Sőt, nagy az esély arra, hogy mind a négy tovább is..

4/4

img

Rég volt ilyen: mind a négy európai kupacsapatunk nyerni tudott. Sőt, nagy az esély arra, hogy mind a négy tovább is..

Kalmár Zsolt igazi vezér lenne a korosztályos világbajnokságon

img

Magyar idő szerint hétfő hajnali hat órakor megkezdi szereplését az U20-as világbajnokságon korosztályos csapatunk, amely már meg is ismerkedett az Észak Korea elleni meccsnek helyszínt adó stadionnal. Megismerkedett a Taranaki Stadionnal a válogatott (fotó:mlsz.hu)  A hétfői mérkőzés helyszínén vezetett edzést Bernd Storck a magyar U20-as válogatott tagjainak. A sportigazgató egyórás, pörgős gyakorlást..

Vége a félrebeszélésnek: Az MLSZ mindent megmutatna – de ehhez kell a klubok beleegyezése is

img

Az elmúlt napokban a licencet nem kapó csapatok képviselői úton-útfélen hangoztatták, nekik bizony igazuk van, és az MLSZ jogtalanul tagadta meg tőlük az NB I-es induláshoz szükséges engedélyt. A szövetség úgy döntött, játsszon mindenki tiszta lappal, azaz megmutatnánk a licenckérelmeket és az elutasítás indoklását is. Persze, ehhez kell a klubok beleegyezése is. Az MLSZ nem akar titkolózni... Most elválik,..

Szavics bevállalta: Köszi MLSZ, csak a KTE!

img

A Kecskemét egyike azon csapatoknak, melyek nem kaptak indulási licencet, így a lilák mai meccs az Újpest ellen lényegében felesleges volt. Meglepetés nem is született, az Újpest 3-0-ra nyert, ám bebizonyosodott, van olyan legény a gáton, aki meri vállalni a véleményét. Vladan Szavicsot, a KTE csapatkapitányát lecserélték, ám miközben lement a pályáról levette a mezét, a pólóján lévő Köszi (és nem buzi, ahogy..

Hihetetlen, de nem veszteséges a meccseken üresen tátongó Nagyerdei Stadion

img

Bő egy évvel ezelőtt adták át a Nagyerdei Stadiont. A debreceni futballcsapat otthonául is szolgáló létesítményben nem taposnak egymás lábára az NB I-es mérkőzésekre kilátogatók, ám hihetetlen, de hiányt így sem termelt a stadion az elmúlt egy évben. Kevés, és még kevesebb. Nagyjából így jellemezhetnénk a Debrecen NB I-es futballcsapatának nézőszámát. A legtöbben a Ferencváros ellen voltak - 8100-an. A többi..

Pécsett ástak a pálya közepén egy jó nagy gödröt, és eltemették a futballt

img

Ilyet nem nagyon lehetett eddig látni. Pécsett ma két, licencét vesztett csapat játszott egymással – csak a hűség kedvéért, a Pécs 2-1-re legyőzte a Nyíregyházát – a meccs után pedig ástak egy jó nagy gödröt, és eltemették a pécsi futballt. Cikkek sokaságát írtam tavaly télen a pécsi futballról. A káoszról és a kilátatlanságról, amely akkor jellemezte a körülményeket. Senki nem lepődött volna meg azon, ha akkor..

Nyíregyházán a szurkolók demonstrálnak, a tulajdonos még mindig azt mondja, ők NB I-es lesznek jövőre is

img

Több mint ezer szurkoló látogatott ki a mai, Pécs elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésre készülő Nyíregyháza Spartacus tegnapi edzésére, amelyen a csapat sorsáért aggódók és a drukkerek demonstrációval tiltakoztak a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fellebbviteli licencadó bizottságának a héten meghozott döntése ellen. A városi stadionba meghirdetett tüntetésen a klub vezetősége és szurkolói mellett részt vettek a..

Az MTK-szurkolók üzentek: Nem akarnak zsidózó kapust!

img

Szűcs Lajos elhagyja a Pápát, sőt, a csakfoci.hu információi szerint az MTK-ba szerződik, ahol második számú kapusként és kapusedzőként is számítanának rá. Csakhogy az MTK szurkolói ezen erőteljesen kiakadtak, sőt, nyílt üzenetben kérték a klubvezetést, álljanak el a játékos szerződtetésétől.    Üzenet a klubvezetésnek! A csakafoci.hu-n megjelent cikk szerint a Pápa jelenlegi kapusa, Szűcs Lajos jövőre az..

Nem csak az NB I-es tagságot, de a stadionrekonstrukciós pénzeket is bukhatják a licencel nem rendelkező csapatok

img

Mint azt korábban megírtuk, a négy, licencel nem rendelkező csapat – Pécs, Nyíregyháza, Pápa, Kecskemét majd 4 milliárd forintot kap a stadionrekonstrukciós programban. A mifocink.com megkérdezte erről az MLSZ-t, és kiderült, elképzelhető, hogy a csapatok az NB I-es tagságuk mellett a stadionrekonstrukciós pénzeket - vagy azoknak egy részét - is elveszítik. Kecskemétre a stadion felújítás mellett új atlétikai..

Tragédia: öngyilkos lett a korábbi NB I-es edző

img

Gyászol a dunaújvárosi, szabadbattyáni és székesfehérvári futballsport, mi­után szíven szúrta magát és meghalt Jung József. A 66 éves labdarúgó-szakember korábban a Dunaferr NB I-es felnőttegyüttese vezetőedzőjeként is dolgozott, ám azzal vált igazán elismertté, hogy az említett vá­rosokban gyermekeket tanított a futball alapjaira. Kevesen tudták róla, de Szabadbattyánban, ahol édesanyjával élt, juhokat..

Hova tűnt Garancsi István? - A Vidi tulajdonosa el sem ment a Magyar Kupa döntőre

img

Külső szemlélőként úgy tűnik, mintha a Videoton vezetősége önként és dalolva adta volna fel a Magyar Kupa döntőjét. Persze, ez biztos túlzás, de tény, a bajnokcsapatnál belülről generált feszültségek nehezítik a csapat edzőjének dolgát. És az is nagyon beszédes, hogy Garancsi István, a Videoton tulajdonosa el se ment a kupadöntőre. Garancsi István nem volt ott a kupadöntőn (fotó:vidi.hu) Korábban, még jóval a..Next posts