mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Az MTK-szurkolók üzentek: Nem akarnak zsidózó kapust!

Szűcs Lajos elhagyja a Pápát, sőt, a csakfoci.hu információi szerint az MTK-ba szerződik, ahol második számú kapusként és kapusedzőként is számítanának rá. Csakhogy az MTK szurkolói ezen erőteljesen kiakadtak, sőt, nyílt üzenetben kérték a klubvezetést, álljanak el a játékos szerződtetésétől. 

 

Üzenet a klubvezetésnek!

A csakafoci.hu-n megjelent cikk szerint a Pápa jelenlegi kapusa, Szűcs Lajos jövőre az MTK-hoz fog igazolni, és mint második számú kapus, illetve kapusedző fog dolgozni. Csoportunk teljes megdöbbenéssel fogadta ezt a hírt, hiszen Szűcs az utóbbi 15 év legellenszenvesebb játékosa minden MTK szurkoló számára. Több alkalommal provokálta, zsidózta az MTK szurkolókat, arról nem is beszélve, hogy a legnagyobb riválisunk egyik emblematikus játékosáról van szó.


A klubvezetés az utóbbi időben több rossz döntést is meghozott, ez azonban minden hibát felülmúló baklövés lenne, bízunk benne, hogy ez csak egy bulvároldal újságírójának agyszüleménye.

Szűcs Lajos semmilyen formában nem fér össze az MTK szellemiségével, nem méltó a kék-fehér mez viselésére! Kérjük a klubvezetést, hogy véleményünket tiszteletben tartva, ne igazolja le a pápai kapust.

Tisztelettel, 
Ultras MTK, az MTK szervezett szurkolói csoportja



Nem csak az NB I-es tagságot, de a stadionrekonstrukciós pénzeket is bukhatják a licencel nem rendelkező csapatok Nyíregyházán a szurkolók demonstrálnak, a tulajdonos még mindig azt mondja, ők NB I-es lesznek jövőre is