mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Szavics bevállalta: Köszi MLSZ, csak a KTE!

A Kecskemét egyike azon csapatoknak, melyek nem kaptak indulási licencet, így a lilák mai meccs az Újpest ellen lényegében felesleges volt. Meglepetés nem is született, az Újpest 3-0-ra nyert, ám bebizonyosodott, van olyan legény a gáton, aki meri vállalni a véleményét.


Vladan Szavicsot, a KTE csapatkapitányát lecserélték, ám miközben lement a pályáról levette a mezét, a pólóján lévő Köszi (és nem buzi, ahogy korábban írtam) MLSZ, csak a KTE felirattal pedig a szövetségnek üzent. Az esetet csak néhány másodpercig mutatta a Sport Televízió, amint meglátták, mi van a pólóra érve, semmit nem mondó vágókép következett. A játékos sárga lapot kapott, de úgy sejtjük, hogy ennél nagyobb büntetésben részesül majd – mint ahogy azt is gondoljuk, hogy ez egy előre megtervezett akció volt.

És tudják mit?
Bár azt gondolom, hogy a Kecskemét licencmegtagadásához kétség nem férhet, tisztelem Szavicsot, mert nyíltan meri vállalni a véleményét.



Hihetetlen, de nem veszteséges a meccseken üresen tátongó Nagyerdei Stadion Vége a félrebeszélésnek: Az MLSZ mindent megmutatna – de ehhez kell a klubok beleegyezése is