mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Kondás Elemér: Bocsánat, ha valakit megbántottam!

Nincs jó helyzetben Kondás Elemér, hiszen egyrészről a Loki eredményei sem úgy jönnek, ahogy azt sokan várták, másrészről a csapat szurkolóit is magára haragította egyik nyilatkozatával. A szakember azonban nem tartozik azok közé, aki nem meri belátni, hogy valamiben tévedett, így videóüzenetben kér bocsánatot a drukkerektől.

„A szurkoló olyan, amilyen, láttunk már olyat is, aki teljesen mindegy, hogy mi történik, szurkol a saját csapatának, tudjuk, hogy itt nem ez a trendi. Itt ha jól játszol, az természetes, ha nem játszol jól, akkor meg gyenge vagy” – monda Kondás Elemér mintegy három hete, amikor csapata kikapott a Haladástól.

A nyilatkozat nem okozott osztatlan sikert a szurkolók körében, és „megtalálták” maguknak. Kondás Elemér viszont nem sértődött meg, sőt, nem okozott neki elnézést kérni korábbi nyilatkozatáért.

Én úgy gondolom, hogy mindenkinek megadtam és megadom a tiszteletet, amit visszafelé is elvárok természetesen. Amit mondtam, én szerintem nem volt abban semmi sértő, nem is állt szándékomban megsérteni senkit, szó sincs erről, hogy akarattal valakit megsértettem volna, ha valaki mégis ezt sértésnek vette volna, őt arra kérem, hogy ne haragudjon” – mondta Kondás Elemér a Debrecen Televízió mai adásában.

A teljes videó ide kattintva nézhető meg.

Fotó: debreceninap.hu




A Puskás Akadémia nyerte a II. Kocsis Sándor emléktornát Egy futballfüggő naplójából: Kedves DVTK, mindenkit komplett hülyének néztek?