mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Kisvárda, ahol nem becsülik azt, aki megmentette a klubot

Kevesen gondolták volna, hogy a Kisvára bennmarad az első osztályban, de végül sikerült a bravúr, és ez nagyban köszönhető Dajka Lászlónak. Kevesen gondolták volna, hogy ezek után leváltják Dajka Lászlót, de ez itt kérem Magyarország. Itt bármi, bármikor megtörténhet. És annak ellenkezője is.

“Dajka László vezetőedző megbízatása a bajnokság végeztével lejárt, ezért a felek tárgyalásokat folytattak a hogyan továbbról. Ennek eredménye az lett, hogy Dajka László nem vezetőedzői minőségben folytatja a munkát Kisvárdán. Nagy valószínűséggel Dajka László marad a Kisvárda Master Good kötelékében, egyelőre még vizsgálják, hogy milyen szerepkört talál mindkét fél elfogadhatónak. Az új vezetőedzőt a napokban jelölik ki”

Mindez az a kisvárai közlemény, amely bizonyítja: ebben az országban már azt sem becsülik, ha valaki eredményt ér el.

Márpedig Dajka László nem akármilyen eredményt ért el.
A bajnokság első szakaszában gyanús eredményeket elérő, sok gólt kapó, állandó kiállításokat és büntetőket összehozó, mindenki által kiesőnek vélt csapatot benntartotta az NB I-ben.  Mégpedig nem akárhogy, hiszen Dajka tavaly augusztusban ült le a kisvárdai kispadra, 33 mérkőzésen 12 győzelem 9 döntetlen és 12 vereség volt a mérlege.

És közben legyőzött minden igazi vetélytársat, minden, kiesés elől menekülő csapatot.

Nem vitás: ajka nagyszerű munkát végzett Kisvárán, megérdemelte volna, hogy folytassa a megkezdett munkát.

Ám ez nem történt meg.
Kíváncsian várjuk, hogy az a csapat, amely nem becsüli meg értékeit és értékeket teremtő embereit, az milyen büntetést kap.

A következő bajnokságban kiderül!



Lipcsei Péter tényleg Felcsútra „költözik”? No de ki az a Hornyák Zsolt?