mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

A TV2 szarik ránk, de legalább Berki eltűnik a képernyőről – legalábbis reméljük

Bebizonyosodott, hogy a TV 2 nagy ívben szarik ránk – nézőkre. Egészen addig vagyunk jók, amíg bámuljuk a tévét – már aki -, ám ha egyes műsoraikkal, vagy azok szereplőiről teszünk fel kényes kérdéseket, még véletlenül sem válaszolnak.


 

Gondolom, sokak reményén fejezem ki akkor, amikor azt mondom, nagyon drukkolok annak, hogy Berki Krisztián eltűnjön nemcsak a képernyőről, de a szabad életből is.

Gondolom, sokak reményét fejezem ki akkor, amikor azt mondom, nagyon drukkolok annak, hogy Berki Krisztián végre megkapja megérdemelt büntetését azért, amit a Ferencvárosnál és Vácott művelt.

Mert hiába Berki tagadása, nem oly rég kiderült, attól, hogy a tévé képernyőin keresztül veszik hülyére a népet, és sok-sok pénzért játszik el előre megírt jeleneteket úgy, mintha az lenne az élete, a rendőrség még nem felejtette el az Üllői útról vagy épp Vácról eltűnt milliók sorsát, és mint a VI. kerületi rendőrkapitányság, mint pedig a Budapesti Rendőr-főkapitányság Korrupciós és Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztálya  folytat nyomozást ellene több millió forintos csalás és sikkasztás vádjával.

És mindez akkor is így van, ha ő ezt állítólag nem tudja – bár ezt kétlem.
Sőt, egykori váci játékosait mind kihallgatták, és ahogy a helyzetet ismerem – is elég jól ismerem – ők biztosan nem sok jót mondtak el „A BERKIRŐL” – ahogy magát nevezi. Sőt, egyik volt váci játékost sikerült megszólaltatnom a kihallgatással kapcsolatban.

De ennek a cikknek nem csak Berki Krisztián a főszereplője, hanem a TV2 is. Az a kereskedelmi csatorna, amely a nézettségért” sztárrá” emelte a sokak által csak bűnözőként ismert Berkit. Természetesen megkérdeztük tőlük, meddig kívánják még minden este példaként mutogatni azt az embert, aki ellen büntetőeljárás folyik. Ezt a levelet küldtük nekik:

Tisztelt TV2!
Önök korábban azonnal elhatárolódtak Damu Rolandtól, amikor rendőrségi nyomozás indult ellene. Bár korábban Berki Krisztián több alkalommal kifejtette, nem tud semmilyen nyomozásról, ami személyét érintené, mára kiderült, hogy ez nem fedi a valóságot.

- Mára kiderült, hogy Berki cégeinek egy részét felszámolták, többi cége ellen pedig kényszerfelszámolás van.
- Mára kiderült, hogy Berki Krisztián hamis számlákkal akarta eltüntetni az adóhatóság elől a bevételeit
- Mára kiderült, hogy Berki Krisztián állításával szemben mind a VI. kerületi rendőrkapitányság, mint pedig a Budapesti Rendőr-főkapitányság Korrupciós és Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztálya nyomozást folytat Berki Krisztián ellen több millió forintos csalás és sikkasztás vádjával.

A mifocink.com kérdései ezzel kapcsolatban:
- Tudnak-e ezekről a nyomozásoktól?
- A csatorna mikor határolódik el az immár több bűncselekményben is vádlottként szereplő Berki Krisztiántól?

Természetesen a kor kommunikációjához hűen egyetlen betű válasz nem érkezett. A TV2 nem gondolja úgy, hogy ezekre a kérdésekre válaszolniuk kellene, a TV2 nem gondolja úgy, hogy a kényes dolgokról  is tájékoztatni kellene a nézőket.

A TV2 szarik a nézőkre, csak a nézettség legyen meg.

Szerencsére az emberek rájöttek, a műsor, amit néznek, korántsem a főszereplők életét mutatja be, sokkal inkább egy előre megírt, hazugságokkal teli maszlag.
És immár egyre kevesebben nézik.

A TV2 nem válaszolt a kérdéseinkre, mégis volt, amit megválaszolt. A Bors információi szerint a jövő héten befejeződik ez a hazugságokkal teli, bűnözőket mutogató műsor.

Persze, ahogy a TV2 vezetőségét ismerjük, gyorsan találnak valamit, hogy Berki képernyőre kerüljön.
Reméljük, egy igazi valóságshow lesz.
Élet a rácsok mögött!   

Fehér György



Végre valaki beintet az MLSZ-nek A Puskás Akadémiától kérdeztünk.....