mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Felháborító: A Honvéd tulajdonosa szerint Dunaszerdahely egy szlovák falu

Szabó – Hemingway – György, a Budapest Honvéd tulajdonosa ismét kitett magáért. Bár hetekig ámította a közvéleményt, azt sugallva, hogy kitart Erik van der Meer mellett, szombaton mégis kirúgta az edzőt, méghozzá úgy, hogy már rég megvolt az utódja, tehát készült a menesztésre. A klubvezető aztán megtörte a csendet, és nyilatkozott az edzőváltásról vagy épp a csapatról – de jobban tette volna, ha inkább csendben marad.


HIRDETÉS
Megjelent Fehér György sportújságíró első, nem sporttémájú regénye, A kemény fiúk is sírnak néha. Itt a lehetőség, hogy vásárlás előtt belehallgass a könyvbe, hiszen Urmai Gábor, a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház művésze az első rész után a második fejezetet is felolvassa Neked. (Az első fejezetett ide kattintva hallgathatod meg). Amennyiben megtetszett, keresd a könyvet a Libri és a Líra könyvesboltokban, az OMV kutakon, vagy egyszerűen rendeld meg a book24.hu-n! Nagyszerű karácsonyi ajándék lehet!

 Szabó – Hemingway – György a Digi Sport reggeli műsorában vallotta be, hetekig hazudott a közvéleménynek és az edzőjének is.
„Erik Van der Meer nyilatkozata olyan pont volt, ami megengedte, hogy a klub felbontsa szerződését. Amikor megerősítették, hogy az interjút valóban ő adta a holland lapnak, azután kezdtem el edzőt keresni. Addig úgy ítéltem meg, hogy kicsit gyengélkedünk, de ennek három-négy okát is láttam. Az edző tehát ennek csak 25 százalékát jelentette” – mondta a Honvéd tulajdonosa, a bibi csak az, hogy korábban azt nyilatkozta, ő inkább nézi hülyének az újságírókat, mint az edzőjét.
Szerintem mondjuk nem feltétlenül hülye az, aki őszintén válaszol egy újságírói kérdésre, még akkor sem, ha nem túl fényes az, „amit ki lehet tenni a kirakatba”.

Persze ez csak az én véleményem, de azt, hogy Szabó – Hemingway – György fejében milyen elképzelések vannak, hűen bizonyítja, amit a Honvédból bajnokcsapatot csináló Marco Rossiról mondott.



„Marco mi szeretnénk, hogy te itt maradj, mint edző. Szeretnénk hosszabbítani veled, mi kell ehhez, mondd el nekem. ’Nem, én semmiképp nem akarok itt maradni.’ Jó rendben van, és ezzel befejeztük. Aztán elment egy szlovák faluba edzőnek. A jó isten áldja meg, isten vele, csak a pénzért, semmi másért. Nem is Dunaszerdahelyen lakik, hanem Pozsonyban. Miért nem lakik Dunaszerdahelyen? Ha olyan izgalmas hely, akkor ott lakna – mondta Hemingway a Rossival folytatott tárgyalásról.

Nos, kedves Szabó – Hemingway – György: Dunaszerdahely még véletlenül sem egy szlovák falu!

Dunaszerdahely a magyarság, a szlovákiai magyar kissebség egyik példaképe, miképpen a csapat, azaz a DAC is az.
Nem mellesleg a DAC egy olyan csapat, ahol szívesen fogadják a magyar játékosokat, de még véletlenül sem igazolnak például az olasz bundabotrányban megbukó csalókat.

Dunaszerdahely az a hely, ahol a DAC meccsein olyan sok magyar szurkoló van minden héten, amiről Ön, kedves Szabó – Hemingway – György legfeljebb álmodik.

Arra kérem, sőt, követelem, hogy pont ugyanazon a fórumon kérjen bocsánatot a Dunaszerdahelyiektől és a dunaszerdahelyi csapat minden játékosától és vezetőjét, ahol ezt a becstelen és oltári bunkó – már bocsánat – kijelentést tette!

 

 



Totális kamu! Több mint huszonnégy millió forintos büntetés - csak az NB I-ben!