mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Leekens, a Karácsony angyala!

Azt majd az idő eldönti, hogy eredményességben Leekens felülmúlja-e Benrd Storckot, a mifocink.com információi szerint viszont az már most biztosnak tűnik, hogy a belga emberségben és odafigyelésben a német fölé nőtt.


HIRDETÉS
Megjelent Fehér György sportújságíró első, nem sporttémájú regénye, A kemény fiúk is sírnak néha. Itt a lehetőség, hogy vásárlás előtt belehallgass a könyvbe, hiszen Urmai Gábor, a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház művésze felolvassa Neked az első három fejezetet. Amennyiben megtetszett, keresd a könyvet a Libri és a Líra könyvesboltokban, az OMV kutakon, vagy egyszerűen rendeld meg a book24.hu-n!


Berndt Storck viselkedéséről számos mende-monda kering…és ezeknek a sztoriknak nem volt épp pozitív kicsengése. Az még hagyján, hogy arroganciájával korosztályos edzéseket szakított meg, „ajtókat tört rá” emberekre, de állítólag nem sok emberhez szólt kedvesen. Mészöly Kálmán például elmondta, hogy Bernd Storckkal egymás mellett volt az irodájuk,  a német ennek ellenére sokszor arra sem képes, hogy odaköszönjön neki.

Persze, mindez nem jelent semmit, Storck ettől még lehetett volna az ország legjobb, legeredményesebb kapitánya…


Nos, Leekens még egyszer sem „meccselt” a válogatottal (legalábbis hivatalosan), de emberségből máris jelesre vizsgázott.

A mifocink.com információi szerint a szövetségi kapitány végigment az MLSZ székházban, bekopogott minden irodába, és minden egyes dolgozónak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánt, és ahogy tudjuk, ez mindenkinek igen jól esett.

Mert ezt így is lehet!

  



Az állandóság és a nyugalom jutalma Karácsonyi üdvözlet, pofátlansággal!