mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Így mehetsz be az első forfuló mérkőzéseire

Hihetetlen, de tegnap már elkezdődött az NB I. A Nyíregyháza a Loki elleni döntetlennel tért vissza az első osztályba, itt megnézheted a gólokat. Sőt, megtudhatod, hogyan juthatsz be az első forduló mérkőzéseire.








JEGYINFORMÁCIÓK AZ ELSŐ FORDULÓ MÉRKŐZÉSEIRE
BUDAPEST HONVÉD - DUNAÚJVÁROS
Július 26., szombat, 16 óra 30 perc
A hazai klub vezetése kéri a szurkolóit, hogy a torlódások elkerülése érdekében időben váltsák ki a klubkártyát, bérletet. A klubkártya és a bérlet gyorsítja a belépést a stadionba, továbbá könnyíti a belépést az online jegyvásárlás felületére. Mérkőzésnapokon is kiváltható a klubkártya, de erősen ajánlott, hogy még a szezon előtt vegyék meg a szurkolók (az ára 1000 forint). A bérlet mellé automatikusan jár klubkártya is, amely visszavonásig érvényes, tehát nem kell minden évben újból kiváltani.
A kártyákat, bérleteket, jegyeket a kispesti stadion 2-es kapujánál található pénztárban lehet megvásárolni szerdától péntekig 16 és 19 óra között, szombaton 14:30-tól 16:45-ig.
A Dunaújvárosból érkező vendégszurkolók a Temető köz felől közelíthetik meg a vendégszektort. A szektorba szóló belépő ára 1400 forint. Online jegyvásárlás a meccsjegy.mlsz.hu weboldalon lehetséges.

VIDEOTON FC - LOMBARD PÁPA TERMÁL FC
Július 26., szombat, 18 óra 30 perc
A hazai szurkolók a Sóstói Stadionban (főpénztárban: a mérkőzés előtti 2 munkanapon 15 és 18 óra között, valamint a Külső 2/A pénztárakban a mérkőzések előtt 2 órával), a VidiShopban (Piac tér 4., hétfőtől péntekig 9:30-tól-12:30-ig, 13:00-tól-17:00-ig) és az Auchan Áruház vevőszolgálatán (Holland fasor 2., minden nap 8:00 és 20:00 között) vásárolhatják meg belépőjüket, valamint online felületen (vidi.jegy.hu/search.php) is válthatnak jegyet. A vendégszurkolóknak az online jegyvásárlás az ajánlott.

PMFC-MATIAS - MTK BUDAPEST
Július 26., szombat, 18 óra 30 perc
A jegyeket és bérleteket a klub Stadion utcai székházában (nyitva: hétfőtől és péntekig 8-tól 15:30-ig), továbbá a Ticket Express jegyirodáiban, vagy akár otthonról, a meccsjegy.mlsz.hu weboldalon vásárolhatják meg. A vendégszurkolóknak az online jegyvásárlás az ajánlott.

SZOMBATHELYI HALADÁS - ÚJPEST FC
Július 26., szombat, 20 óra 30 perc
A meccsjegy.mlsz.hu oldalon a Szombathelyi Haladás címerre kattintva már megvásárolhatóak a jegyek a mérkőzésre. A vendégszurkolók számára a megszokott, kapu mögötti lelátórész áll rendelkezésre a Rohonci úti stadionban. A helyszínen is lehet majd jegyet vásárolni, de a sorban állás elkerülése érdekében a szurkolóknak ajánlott, hogy online vegyék meg a belépőket.

KECSKEMÉTI TE - FERENCVÁROSI TC
Július 27., vasárnap, 16 óra 30 perc
A találkozóra a vendégbelépők árusítását július 23-án, szerdán kezdi meg az FTC az új (és kivételesen még a régi) szurkolói kártyával rendelkezők részére a Groupama Aréna Üllői út felé eső jegypénztárában 10 órától. A pénztár 20 óráig tart nyitva minden nap, tehát a hétvégén is. A Kecskeméti TE és az FTC között történt megállapodás értelmében nem lehet online vendégjegyet vásárolni, hazai belépőket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet váltani. A Kecskeméti TE szerdától szombatig 15 és 18 óra között, vasárnap 9-tól 12 óráig árusítja a belépőket a Széktói Stadion vendégpénztárában. A mérkőzés előtt jegyvásárlásra már nincs lehetőség. Az így értékesített vendégjegyek esetében a belépők árusításakor rögzítik az FTC régi vagy új szurkolói kártyák számát és a beléptetéskor ellenőrzik a jogosultságot. A szurkolói kártya és fényképes igazolvány személyes felmutatásával, kártyánként egy jegyet értékesítenek. A belépők egységesen 1400 forintba kerülnek.

DVTK - PUSKÁS AKADÉMIA FC
Július 27., vasárnap, 18 óra 30 perc
Elővételben és a mérkőzés előtt egyaránt lehet belépőjegyet vásárolni. A DVTK Ajándékboltjaiban (a Diósgyõri Stadionban a régi tribün és a Csucsu bár közt, valamint a Szinvaparkban) van lehetőség elővételre. A jegyértékesítést csütörtökön kezdik meg. Online a meccsjegy.mlsz.hu weboldalon lehet belépőt váltani.

MVM-PAKS - GYŐRI ETO FC
Július 27., vasárnap, 20 óra 30 perc
A találkozóra a szurkolók folyamatosan az interneten – meccsjegy.mlsz.hu – és a Ticket Express jegyirodáiban is megvásárolhatják a jegyeiket a szurkolók. A hazai klub vezetése kéri a szurkolókat, hogy váltsák meg elővételben a belépőiket. A Fehérvári úti stadionban pénteken 14 és 18 óra között, szombaton 8-tól 12 óráig, a székház emeletén lehet jegyet venni, a mérkőzés napján az 1-es pénztárban 14:30-tól, a többi pénztárban 18:30-tól vásárolható belépő. Kapunyitás 18:30-kor lesz. A vendégszektorban 1200 forintba kerülnek a belépők.



MEGJELENT A MI FOCINK CÍMŰ KÖNYV

Három évvel ezelőtt indult a mifocink.blog.hu, melyből szeptemberben mifocink.com lett. Az oldal azért jött létre, hogy olyan dolgokat írjon meg a magyar futballról, amelyet mások nem mernek, vagy nem akarnak megírni. Az oldal általam legjobbnak vélt cikkeiből – azért sok olyan cikk kimaradt helyhiány miatt, amit betettem volna – aztán megszületett ez a könyv. Azt gondolom, hogy a könyvből pontosan kiderül, az elmúlt években szinte semmi nem változott a magyar futballban. Sőt!


Mondanám, hogy amolyan görbe tükör lenne ez a magyar futballra, de szerintem az a görbe tükör, amit naponta olvashatunk. Azt vallom, rózsaszín szemüvegen keresztül szemléljük futballunkat, és ez az egyik legnagyobb hibánk. Sajnos, aki itthon le meri írni a rossz dolgokat, aki rá mer kérdezni a kényes dolgokra, az maga az ördög.


Rendelnél a könyvből?
Klikk a információkért: http://www.mifocink.com/?p=4533



Kijutottunk! Cenzúra a XXI.században, az MLSZ-től!