mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Varga Sándor jelentkezett. Íme

Varga Sándor, a Pátyi LSE elnöke jelentkezett nálunk. Nem lepődünk meg azon, hogy ő nem úgy emlékszik a több budapesti csapat által tett feljelentésre, mint a csapatok vezetői. Levelét természetesen változtatás nélkül közöljük, de előbb nézzük meg, mennyire "lelkesedett" Varga Sándor csapata.

Mint majd olvashatják, Varga Sándornak első a foci. Sőt, miután Pátyról „elüldözték”, Budapestig ment, ahol az öregfiúk csapattal szerepelt a bajnokságban. Sőt, az egész félreértés egy öregfiúk mérkőzés miatt van, az ő „fiai” pedig lelkesednek a futballért.
De hogy mennyire?

Nos, a Pátyi LSE a BLSZ által szervezett öregfiúk bajnokságban hat meccset játszott. Már az első két fordulóban sem tudott kiállni a csapat, majd a hat meccsen 54 gólt kapott, és 10 gólt rúgott. Aztán a szövetség törölte a bajnokságból a csapatot.

Ennek fényében álljon itt Varga Sándor amolyan helyreigazítást kérő levele (semmit nem javítottunk benne :) ), mindenki levonhatja belőle a megfelelő következtetést:

Tisztelt Mifocink.com.!

Varga Sándor vagyok,Páty Labdarúgó Egyesület elnöke.

Ma reggel értesültem, az engem rágalmazó és lejárató cikkről.Amiből egy szó sem igaz! És írom,hogy miért nem: A futball nem másodlagos volt az életemben,hanem az első.A tagdíjakat nem én szedtem,mert a PLE alapszabálya azt mondja ki,kizárólagosan csak a PLE számlájára lehet befizetni tagdíjat. Magyarán így én nem szedhettem be. Víz és villanyszámla: így van pontosan,ahogyan megírtátok. Pátyi Önkormányzat így akart engem eltávolítani a focipályáról,kitalálta hogy egymillió egyszáz kilencven hét forintos víz és villany tartozásom van.Ami természetesen bírósági úton megnyertünk,mivel nem tartoztunk és minden számla be volt fizetve,ezt a TIGÁZ és az ELMŰ is igazolta! Ami természetesen hivatalos dokumentumokkal be is tudok mutatni.A srácaim a mai napig lelkesednek a fociért minket az nem érdekel,hogy a Pátyi Önkormányzat tönkre akart tenni egy olyan Egyesületet ami működött. Én csaló? A Pátyi futball pályában több millió forintot raktam bele..lelátót építettem,csapat házon belül öltözőket és vizes blokkokat korszerűsítettem. Budapest BLSZ-hez csatlakoztunk. Én sosem jártam el a Páty Sport Egyesület nevében kizárólagosan PLE elnöke vagyok és képviselője. Csak is így jártam el mindig is. És akkor mi is itt az igazi probléma?! Kormány SE képviselője,Ősz András írattatta a cikket,nem volt nehéz kitalálni! MI is a problémája?! 2014. tavaszán Öregfiúk bajnokság BLSZ III/I-es csoport Kormány SE - Páty LSE hivatalos Öregfiúk bajnoki ami Kormány SE hibájából elmaradt a mérkőzés. Így hivatalosan be kellett jelentenünk és új időpontot kellett kiírnunk. Amit megkaptunk csak Ősz András jelezte,hogy náluk már nem lehet lejátszani. Így én bele mentem,hogy nálunk legyen lejátszva a Népligetben található FTC pályán,de úgy hogyha fele-fele arányban fizetjük a pálya költségeit,ebbe Ősz András belement kifizette a 11.000 Ft amiről számlát kapott. Természetesen a mérkőzés ismét elmaradt Kormány SE hibájából. Akkor én nem értem miért is vagyok hibás? Miért is vagyok csaló?! Amit itt írtam,minden szaváért és mondatáért vállalom a felelősséget. Természetesen mindent betudok bizonyítani hivatalos számlákkal és bírósági végzésekkel. Amennyiben nem veszi fel 2 napon belül velem a kapcsolatot Fehér György Mifocink.blog.hu szerkesztője én fogom beperelni rágalmazásért és lejáratásért.

Sporttársi üdvözlettel Varga Sándor



Mi történik Futbóliában? Győzelemre várva