mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

A Honvédnál mélységesen szégyelhetik magukat, amiért nem engedték be a pályaátadó ünnepségre Détárit!

Totális debilitás, hogy Détári Lajost nem engedték be a Magyar Futball Akadémia avató ünnepségére. Mindezt úgy, hogy még pályát is neveztek el róla Kispesten. Ám a neve nem volt ott a vendéglistán – és a klub pofátlan közleménye szerint ez is a játékos hibája – ezért a biztonsági őr útját állta.

Détári Lajos 1980 és 1987 között játékosként három bajnoki címet és egy Magyar Népköztársasági Kupát nyert a Honvéddal. hatvanegyszeres válogatott, hétszeres világválogatott és egyszeres Európa-válogatott. Ám most ez is kevés volt!

Détári Lajos kapott meghívót az avató ünnepségre, mégsem jutott arra be.
A klub szerint azért, mert nem jelzett vissza időben, hogy el is megy.
Na és azért, mert a minden klubnál lassan a legnagyobbak közé emelkedő biztonsági  őr nem engedte be.

Mindezt tetézve a klub az NSO-nak küldött egy pofátlan és minden szint alá menő reakciót!

„Ahogyan a többi korábbi kiválóságunk, Détári Lajos is meghívót kapott az utánpótlásközpont megnyitójára. Ebben kértük őket, hogy kedd délutánig jelezzék a részvételi szándékukat. Détári Lajos ezt azonban nem tette meg, majd csütörtök reggel megérkezett a megnyitóra, de mivel nem volt rajta a listán, csak külön engedéllyel jöhetett volna be. (Erre egyébként lett volna mód és lehetőség.) Biztonsági szolgálatunk felhívta a klub illetékesét, Détári Lajos azonban nem várta meg ezt a hívást, és távozott, pedig természetesen örömmel láttuk volna.”

Na kérem szépen: nem Détári Lajosnak kellett volna bármire várni Kispesten, hanem a klub felelős vezetőjének kellett volna Détárit – és a többi kiválóságot – a bejáratnál várni, és felkísérni őt, őket a VIP páholyba!

Nem Détárinak kellett volna visszajelezni a meghívásra, hanem egy aranykeretes meghívót kellett volna neki küldeni, amit csak felmutat a kapunál.
Sőt, ha az nincs nála, akkor is be kellett volna engedni.

Nem a biztonsági őrnek kellett volna azért telefonálni, hogy beengedheti-e a klub ikonikus alakját, a világválogatott Détárit, hanem a klub vezetőjének kellett volna telefonálni a klubházba, hogy – kis túlzással – teríthetik a piros szőnyeget, mert Détári megérkezett.

Valami nagyon nagy baj van a magyar labdarúgásban, mert azok, akik irányítják – legyen egy klub vagy országos szinten – lassan tökéletesen elfelejtik, miről is szól ez az egész!

A Honvédnál pedig mélységesen szégyelhetik magukat!

 



Ha valaki, akkor Juhász Roli megérdemelte ezt a gólt! Hogy kerülnek a stadionokba olyan verőlegények, akiket a klubok fizetnek?