mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Megvan a vb-re utazó magyar csapat!

Argentínában január 5-10-ig rendezik a második footgolf világbajnokságot. A nemzetközi szövetség tagországai tizenhat főt indíthatnak. A magyar szövetség kihirdette a Buenos Aires-i tornára utazó keretét.

A magyar küldöttség szerencsés helyzetben van, mert a mieink adják a regnáló világbajnokot, Lengyel Bélát. A címvédőnek automatikusan jár a kvóta, a mieink tehát tizenhét játékost indítanak útnak. A keret az idei Footgolf Országos Bajnokság (FOB) alapján állt össze. A csapat a tervek szerint január 1-jén indul Argentínába és 15-én érkezik haza.

A keretben található a címvédő, az első világbajnokság győztese, Lengyel Béla, az idei európai sorozat (a világ legrangosabb nemzetközi megmérettetése), a European Footgolf Trophy Tour (EFTT) belga állomásának győztese, Tajtyi Róbert, a horvátoknál második helyig jutó Gelencsér Gábor, az EFTT hétvégi záróversenye előtt a legjobb húszban lévő Bogár Krisztián, Papp Péter, Podusil György, a szenior bajnok Balázsi Csaba, az idén első ízben kiírt téli bajnokság, a Hinora Winter Footgolf Tour éllovasa, Varga Gábor, valamint a Vasas korábbi labdarúgó klasszisa, Pál Zoltán. A csapat a tervek szerint január 1-jén indul Argentínába és 15-én érkezik haza.


Hirdetne cikkekben? Kapcsolatfelvétel: info@mifocink.com

 Magyar indulók:

Lengyel Béla
Bogár Krisztián
Németh Gábor
Balázsi Csaba
Gelencsér Gábor
Nagy Balázs
Podusil György
Papp Péter
Biró László
Varga Gábor
Tajtyi Róbert
Pál Zoltán
Kálló István
Czirbus Tamás
Molnár Arnold
Sain Antal
Hankó Péter (csapatvezető és játékos)

A Footgolf Országos Bajnokság és a Hinora Winter Footgolf Tour eredményeit ITT találja. Az EFTT állását ITT láthatja.



Nívódíjas az "új Albert-stadion" Dzsudzsákék 80 millája