mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Az UEFA újra bezárta a kaput a szurkolók előtt!

Újabb fordulatot vett az UEFA által kiszabott zárt kapus büntetés, melyet a románok elleni Eb-selejtező miatt kaptunk.

Az Európai Labdarúgó-szövetség Fellebbviteli Bizottságának péntek délutáni értesítése szerint a magyar A-válogatottnak zárt kapuk mögött kell lejátszania a következő hazai rendezésű, UEFA-versenyrendszerben lebonyolításra kerülő mérkőzését.

Az európai szövetség fegyelmi bizottsága a Románia elleni hazai Európa-bajnoki selejtezőt követően büntette meg az MLSZ-t: az elsőfokú határozat szerint A-válogatottunknak egy hazai mérkőzését zárt kapuk mögött kell lejátszania, a szövetségnek ezen kívül 70 ezer eurós pénzbüntetést is fizetnie kell az említett találkozón tapasztalt nézőtéri rendbontások miatt.

Az elsőfokú döntést az MLSZ fellebbezését követően hatályon kívül helyezte az UEFA, és az ügyet a Fellebbviteli Bizottság vizsgálta tovább. Ez a testület határozatában helyben hagyta az elsőfokú döntést. Mindez azt jelenti, hogy a következő hazai rendezésű, UEFA-versenyrendszerben lebonyolításra kerülő mérkőzését zárt kapuk mögött kell lejátszanunk, és 70 ezer eurós pénzbüntetést is be kell fizetni az európai szövetség kasszájába.



Dzsudzsákék 80 millája A legenda nyugdíjba ment!