mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Ilyenek lesznek a jövő MTK-s stadionjai

Mint arról tegnap beszámoltunk, az idény végén elkezdődhet az új Hidegkuti Nándor Stadion építése. Ám nem csak a stadion, de a Lantos Mihályról elnevezett sportközpont is teljesen megújul. 
hidegkuti

Miután a kormányzat megszavazta az MTK számára a jövőben finanszírozott támogatást, már neki lehetett kezdeni a tervezésnek, mely az MTK két alapkövének, a Hidegkuti Stadion, s a Lantos Mihály sportközpont jövőbéli átalakítását illeti.

A Hidegkuti Stadion a tervek szerint teljes átalakuláson megy majd keresztül. Új, 5000 férőhelyes stadion épül majd a régi helyén, melynek mind a négy oldala fedett lelátóval rendelkezik majd.

A stadion környékén új parkolók kerülnek majd kialakításra, valamint a létesítményen belül kap majd helyet az MTK múzeum, valamint az MTK Shop is, a már megszokott irodákon, egészségközponton, fitnesztermen kívül.

A BKV pálya is szorosan kapcsolódik az MTK ejlesztési tervéhez, ott lesz az MTK labdarúgó-utánpótlás-képzési központja, ahol kollégiumi és egyéb kiszolgáló épületek kialakítására kerülhet sor.

A Lantos Mihály Sporttelepen a fejlesztések négy funkcióra összpontosítanak: Atlétikai Központ, Küzdősport Centrum, Szőcs Bertalan Vívóközpont, Multifunkciós Rendezvénycsarnok.

A Városmajori sportlétesítmények területén a tervek szerint az egyre inkább támogatott strandsportok (kézilabda, röplabda, futball) bázisát alakítaná ki az MTK.

Így néznek majd ki a jövő MTK-s létesítményei.....





Forrás: mtkinfo.hu



Vajon mit nem ért Pisont A Puskás ellenfelei.....