mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

A felcsúti fiatalok azok orra alá törnek borsot, akik mindenféle vak és gyengénlátó légióst hoznak az országba!

A Puskás Akadémia fiataljai bizonyítják: egyáltalán nem kellenek ide légiósok. Az egész sztori eddig nekem igazán pozitív, de azok most biztosan nagy bajban vannak, akik visszaadó pénzért cserébe gyengébbnél gyengébb légiósokkal tömik tele a csapatokat.

Két forduló alatt hat gólt lőttek a Puskás Akadémia fitaljai! (Fotó: pfla.hu)

Ha csodának nem is nevezném, erős fricskának igen: a koronavírus-fertőzés miatt a Puskás Akadémia megfiatalított, lényegében saját nevelésű játékosokkal „kénytelen” pályára lépni az NB I-ben. A „gond” csak az, hogy a fiatalok előbb az Újpestnek, majd a Kisvárdának rúgtak három gólt, és vezetik a bajnokságot.

Ezzel viszont azok orra alá törnek borsot, akik mindenféle vak és gyengénlátó légióst hoznak az országba, majd jó „visszaadó” pénzért tömik tele velük a magyar csapatokat. Persze tudom, hogy a Puskás mostani helyezése nem garancia arra, hogy a fiatalok az egész bajnokságban jól szerepelnek majd, ám mégis mutat valamit.

És itt most magamat kell megcáfolnom, hiszen több alkalommal kritizáltam a Felcsúton folyó szakmai munkát, mondván, az akadémián nevelkedő fiatalok nem férnek oda az NB I-es csapathoz, így teljesen felesleges állami közpénzből (lásd még: TAO) akadémiát üzemeltetni.

Utóbbi állításomat fenntartom, azaz teljesen felesleges állami közpénzből (lásd még: TAO) akadémiát üzemeltetni, de nem csak Felcsúton, hanem sehol az országban, de most mintha az látszana, hogy ezek a srácok azért odaférnének az NB-es csapathoz.

Csak valakik nem engedik oda őket.

Azok, akiknek az érdekük azt diktálja, hogy a sok pénzért idehozott légiós játsszon.

 Nagyon remélem, hogy a Puskás Akadémia mostani szereplése felnyitja végre a vezetők szemét, miként azt is remélem, hogy a különböző érdekcsoportok most háttérbe szorulnak.

Persze tudom, mindennek a mozgatórúgója a pénz.
És itthon leginkább a visszaadó pénz!

Ám ez a mostani egész sztori számomra pozitív. Mondjuk Hornyák Zsolt nem tudja, mit tegyen, ha mindenki egészséges lesz, de segítek neki: küldje haza az összes légióst, hogy a Puskás Akadémia végre tényleg egy akadémiai csapat legyen – mert ahogy most látszik, ezek a srácok azért tudnak egymásért küzdeni!



Amikor eltussolták, hogy a "Mester" a nemi szervének fényképét elküldte az anyukáknak! Erősen elkezdett halványodni az egyik E-betű!