mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Mit csinál most az UTE a címerháborúban?

Elméletileg már letelt a 30 nap! Az a 30 nap, amit a legutolsó bírósági ítélet adott Roderick Duchateletnek, az Újpest FC belga tulajdonosának arra, hogy visszaállítsa azt a címert, amit megváltoztatott. Ami egyébként csak neki tetszik a világon, esztétikai és anyagi okok miatt. Gondoltuk ezt eddig, mert lehet, hogy cinkosa is van ám a ravasz belgának...

Hirdetés 

Szóval a 30 nap letelt, de a lilák címere még mindig az, amit a belga erőltet. Persze nem az számít, mikor jelenik meg egy hír adott bírósági határozatról, hanem onnantól kezdve pörög a visszaszámlálás, hogy az érintettek átvették a határozatot.

Nos, ez azóta biztosan megtörtént, de az égvilágon semmi nem történt. Ezért az nb1.hu  jogi ügyekben kiemelten jártas informátorai és újpesti fanatikusok segítségét vette igénybe a tisztábban történő látás érdekében.
 
Ezek szerint Duchatelet vagy azért tesz nagy ívben a bíróság határozataira, mert vagy nagyon tud valamit vagy az ügyvédei tudnak valamit, ami miatt biztosnak érzik a végső sikerüket, ezért nem csinálnak semmit. Ez logikus.
 
És hogy mit csinál az az UTE most a címerügyben, amelyik perelt, sőt nyert is?
Nos, ez kiderült az nb1-hu cikkéből, melyet ide kattinva tud elolvasni.



Nagyszerű MLSZ-es kezdeményezés: defibrillátorokat kaphatnak az alsóbb osztályú és amatőr csapatok! Őze István, az UTE elnöke: Az Újpest FC nem adta semmiféle jelét, hogy végrehajtja a bíróság ítéletét