mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Bence egy gyönyörű helyre ment, ahol nagyszerű játékosokkal játszhat együtt!

Tegnap még segítséget kért a Lázár-család, ma hajnalban azonban….Lázár Bence szervezete feladta a gyilkos kór elleni harcot. 26 éves volt.

– Mélyen megrendülve tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Lázár Bence 2018. február 22-én hajnalban az angyalokhoz költözött és mától egy csillaggal több ragyog az égen. Bence is úgy akarná, hogy a neki szánt véradások más betegtársain segítsenek, ezért kérjük, akik tervezték holnap menjenek el vért adni. Hisszük és tudjuk, hogy Bence már az égi csapatban focizik, hiszen ez volt az élete – olvasható a Sport TV Facebook-oldalán a Lázár család búcsúja

Bence a Lajosmizsei VLC-ben nevelkedett egészen 2006-ig, amikor is leszerződtette az Újpest FC. Az ificsapatban kezdett ahol 14 mérkőzésen 5 gólt szerzett. 2010-ben kölcsönben az osztrák SV Würmla csapatánál szerepelt. NB I-es bemutatkozásakor rögtön egy duplával kezdett a Kaposvári Rákóczi FC ellen, majd a magyar kupában is betalált a Lombard Pápának végül a BFC Siófok kapuját is bevette. 2011-es tavaszi szezon remekül sikeredett neki, hiszen 13 meccsen 8 gólt rúgott tavasszal.

A Magyar U21-es válogatottban négyszer szerepelt.

Pályafutását 2014-ben hát- és derékbántalmai miatt kellett befejeznie, majd leukémiát diagnosztizáltak nála.[2] A kezelések hatására legyengült és lefogyott, azonban állapota stabilizálódott, visszatért a Sport TV-het, ahol szakkommentátorként dolgozott.
A betegség újra támadott.
És Bence szervezete nem győzte, nem bírta már harcot!
Egy gyönyörű helyre ment, ahol nagyszerű játékosokkal játszhat együtt!



Segítsetek Lázár Bencének! Döbbenet: A Videoton az elmúlt években 2 milliárdot bukott a játékosain