mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Tombol a fogadási csalás: BLSZ III-as és IV-es meccsekre is lehet fogadni!

Gyorsan kiderült, hogy az egyik, fogadásokkal foglalkozó internetes oldal újítása a bunda melegágya. Odáig jutottunk, hogy immár a Buapest IV. osztályú, azaz a magyar futball legalsóbb osztályában lejátszott meccsekre is lehet fogadni!

 

Nem lehet finomabban fogalmazni: hülyére veszik a magyar futballt és az azt szerető szurkolókat, játékosokat. Odáig süllyedtünk, hogy ma már a BLSZ-bajnokság legalacsonyabb osztályú meccseire, sőt kupameccseire is lehet fogadni.
Már az első héten kaszáltak is szépen azok, akik „bennfentesek”.

Mert valljuk be őszintén: kinek tűnik fel, ha a BLSZ III-ben (vagy IV-ben) a hatodik helyezett csapat kikap a tizenegyeiktől, vagy fordítva? Kinek tűnik fel, hogy az egyik ilyen, totálisan amatőr meccsen 5-7 vagy akár 10 gól is születik.

Nos, úgy néz ki, valakinek mégis feltűnt.

Merthogy a héten erősen gyanús eredmény született Budapest-bajnokság III. osztályában szereplő Margitszigeti FC szinten ebben az osztályban szereplő BAK Respect elleni kupameccsén.

Azon a meccsen, melyre bármilyen meglepő, de a világ összes részéről lehetett fogadni.
Az ismert fogadóiroda a hazai csapatot tartotta esélyesebbnek, épp ezért a vendégek győzelmére 4-szeres pénzt fizetet.

Bármilyen hihetetlen, de a vendégek végül fölényes, 9-1-es győzelmet arattak

Ennél is „keményebb”, hogy élőben is lehetett fogadni a meccsre, 6-0-s vendég vezetésénél pedig 40-szeres szorzója volt, hogy a hazaiak szerzik a következő gólt.
Nem fogják kitalálni, hogy alakult a mérkőzés!
Természetesen 6-1 lett.

 

Mint említettük, a meccset végül a vendégek nyerték 9-1-re, ám az eredmény felkeltette az MLSZ budapesti igazgatóságának figyelmét.


 Lovász Tamástól, a BLSZ igazgatója az nso.hu-n elmondta a szövetség különös figyelmet szentel az amatőr bajnokság tisztaságára, éppen ezért megvizsgálja a mérkőzés körülményeit, s ha szükséges, megteszi a szükséges lépéseket.

Nos, nem tudjuk, mi lesz ebből az egészből.
Mintegy tíz évvel ezelőtt már volt egy magyar fogadóiroda, melynél NB III-as és megye I-es meccsekre lehetett fogadni, ám arról gyorsan kiderült, hogy lényegében a fogadási csalásokért hozták létre. Természetesen senkit nem vontak felelőségre akkor (sem), olyannyira nem, hogy a fogadóiroda egyik vezetője ma már Budapest főpolgármestere szeretne lenni.,

Persze, azon senki ne csodálkozzon, hogy ez az iparág még mindig ilyen fényesen megy kis hazánkban, hiszen a mai napig egyetlen egy ember sem került börtönbe az elmúlt évek fogadási csalásai után!

 

 



A szurkolókon nem múlik majd semmi Rebrov: Koncentráció és a magabiztosság