mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Rebrov: Koncentráció és a magabiztosság

Szerhij Rebrov szerint a Ferencvárosnak saját játékára kell koncentrálnia ahhoz, hogy sikeres lehessen az Espanyol vendégeként a labdarúgó Európa-liga csoportkörének csütörtöki nyitányán.

- Hosszú út vezetett idáig, de eddigi ellenfeleinkkel nem tudom összehasonlítani mostani riválisunkat, mivel az Espanyollal még nem játszottunk - mondta az ukrán tréner, aki viszont hozzátette, ismerik a barcelonai együttes erősségeit. - Nem számít, hogy az Espanyol gyengébben kezdte a spanyol bajnokságot, ettől még erős gárda, amely a selejtezőben igazolta, itt a helye a csoportkörben. Sajnos Skvarka nem áll készen a meccsre, még csak most kezdett el edzeni, viszont mindenki más, aki a keretben van, így a válogatottban megsérült Lovencsics Gergő is igen, de a kezdő 11-ről csak csütörtökön születik döntés - jelentette ki Rebrov, aki úgy vélte, a megfelelő koncentráció és a magabiztosság lehet a kulcs csapata számára. Hozzáfűzte, utóbbival bajnokként nem lehet gondja főleg, hogy az elmúlt találkozók is jól sikerültek.
- Más iramú találkozó lesz, mint amit otthon megszoktunk, de ez egyértelmű az ellenfél erejét tekintve. Eddig is találkoztunk már erős csapatokkal, mint például a Dinamo Zagrebbel, vagy éppen a másik csoportriválisunkkal, a Ludogoreccel. Azt hiszem, nem vallottunk szégyent ellenük sem - mondta Dibusz Dénes aki kijelentette, ezúttal sem félti az együttest, de felkészült rá, hogy sok dolga lesz.
    

A spanyol gárda otthonában csütörtökön 21 órától kezdi meg szereplését a Ferencváros az El-csoportkörében, melyben még a bolgár Ludogoreccel és az orosz CSZKA Moszkvával találkozik a négyesében.



Tombol a fogadási csalás: BLSZ III-as és IV-es meccsekre is lehet fogadni! Most nincs más dolgunk: örüljünk és tapsoljunk a Fradi tegnapi produkciójának!