mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Huszti Szabolcs milliós összeget adományozott a beteg gyerekeknek!

Ha év vége, akkor Huszti Szabolcs jótékonykodik: a Vidi labdarúgója évek óta támogatja a Gyermekkor Alapítványt, ezúttal is felajánlott 1 millió forintot a Madarász Utcai Gyermekkórház fejlesztéseit finanszírozó szervezetnek. Adománya segít az egynapos sebészet korszerűsítésében.


HIRDETÉS

Megjelent Fehér György sportújságíró első, nem sporttémájú regénye, A kemény fiúk is sírnak néha. Vásárlás előtt belehallgatnál a könyvbe? Itt a lehetőség! Most Urmai Gábor, a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház művésze olvassa el neked az első fejezet. Amennyiben megtetszett, megrendelheted a szerző által dedikált könyvet postai utánvétellel de szállítási díj nélkül a "akemenyfiukissirnakneha@gmail.com" e-mail címen.Nagyszerű karácsonyi ajándék lehet!


Hogy mivel foglalkozik egy Vidi-játékos a Chelsea elleni nagyszerű eredményt hozó Európa-liga-meccs és a vasárnapi, MOL Vidi FC – Ferencváros magyar szuperrangadó között? 
Nos, Huszti Szabolcs speciel a gyerekekkel. Pontosabban azzal, hogy a Madarász Utcai Gyermekkórházban továbbra is korszerű műszerekkel gyógyíthassanak az orvosok és ideális körülmények fogadják a kis betegeket. 

Huszti Szabolcs a csütörtöki El-mérkőzés másnapján azzal kereste meg dr. Kemény Jánost, a Madarász Utcai Gyermekkórház fejlesztéseit finanszírozó Gyermekkor Alapítvány kuratóriumi elnökét, hogy – ahogy az elmúlt tíz évben már megannyiszor – idén is felajánlana 1 millió forintot az Alapítvány számára.

- Tulajdonképpen már hozzá is szokhattunk volna, hogy az év vége felé Huszti Szabolcs úr rendre jelentkezik nálunk, hogy anyagi támogatással segítené a munkánkat, de bevallom, minden alkalommal meghatódva és rendkívül hálásan fogadjuk az adományát – mondta dr. Kemény János az f-group.hu-n – Szabolcs azon túl, hogy fantasztikus sportoló, éretten gondolkodó úriember, aki példás családapa is. Ismerem már annyira, hogy tudjam: nem szeret szerepelni, nyilatkozni, ugyanakkor nekünk ezen a téren is segít, mindig jelzi, hogy ha ezekkel az akciókkal csak egy embernek is sikerül felhívni a figyelmét a jótékonykodás fontosságára, már megérte. De természetesen a számlánkra pénteken átutalt összegnek is nagyon örülünk, jelenleg is zajlanak fejlesztések, amiket ezek nélkül az adományok nélkül nem lennénk képesek megvalósítani.Huszti Szabolcs gáláns adományainak évek óta megvan a helye, ezúttal a kórház egynapos sebészetének korszerűsítése van napirenden, melynek fejlesztése több drága eszköz beszerzését igényli. 

- Mondhatom, immár hagyomány, hogy minden évben bemegyek a Madarász Utcai Gyermekkórházba és a doktor úrral átbeszéljük, milyen fejlesztések történtek a legutóbbi látogatásom óta – nyilatkozta Huszti Szabolcs. – Jó hallgatni és látni, hogy milyen erőfeszítéseket tesz a Gyermekkor Alapítvány, hogy a betegek a lehető legjobb ellátásban részesüljenek az intézményben. A feszített program miatt az idei látogatás januárra csúszik, de a szokásos támogatás nem maradhatott el, tudom, hogy jó helyre megy, tudom, hogy nagy szükség van rá.Világbajnoki ötödik a magyar válogatott! Az újpesti szurkolók viselkedéséért miért a fradistákat bünteti az MLSZ?