mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Világbajnoki ötödik a magyar válogatott!

A Svájc ellen sikerrel megvívott nyolcaddöntő után a francia válogatott jelentette a végállomást a magyar válogatottnak a marokkói Marrákesben vasárnapig tartó harmadik footgolf világbajnokságon.


HIRDETÉS

Megjelent Fehér György sportújságíró első, nem sporttémájú regénye, A kemény fiúk is sírnak néha. Vásárlás előtt belehallgatnál a könyvbe? Itt a lehetőség! Most Urmai Gábor, a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház művésze olvassa el neked az első fejezet. Amennyiben megtetszett, megrendelheted a szerző által dedikált könyvet postai utánvétellel de szállítási díj nélkül a "akemenyfiukissirnakneha@gmail.com" e-mail címen.Nagyszerű karácsonyi ajándék lehet!


Az első két egyéni versenynap felnőtt férfi eredményei alapján (országonként a négy legjobbat számítva) alakult ki a vb csapatversenyének 16-os mezőnye. A nyolcaddöntőkben Magyarország visszavágott a svájciaknak a 2017-ben, a franciaországi csapat Eb-n elszenvedett vereségért és 4-1-es győzelemmel búcsúztattuk a helvéteket az ötórás, maratoni összecsapás végén.

A negyeddöntőben a francia csapat következett rögtön a svájci találkozó után. A lendületben lévő mieink féltávig vezettek is, ám a pihentebb, fiatalabb átlagéletkorú gallok ekkor robbantottak és kihasználták, hogy az egyéni párharcban Simonyi Gábor megsérült és nagyobb rutinjuk van az Al Maaden pályán, majd egyenlítettek és megfordították a találkozót. Végül 5-2 arányban bizonyultak jobbnak a hősiesen küzdő mieinknél.


A mieink így a 2016-os vb-hez hasonlóan most is ötödikként zárták a tornát, ami az egyre bővülő és erősödő mezőnyben kiemelkedően jó eredménynek számít. A hosszúra nyúlt szerdai program során volt olyan negyeddöntő, amit nem tudtak befejezni, ezt a pénteki szünnapon pótolják. A mieink így nem lesznek érdekeltek a szombati elődöntőkben, viszont az egyéni versenyek még hátravannak!


Irodák, lakások (és egyéb) takaritási munkákat vállalunk!
Gyors igényes munkavégzés!
                          Telefon: 06-70/6021707, 06-20/3560034                                 


 



Most akkor tényleg takarodjon Vignjevic? Huszti Szabolcs milliós összeget adományozott a beteg gyerekeknek!