mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Hihetetlen: Orbán Viktor szerint a Videoton továbbjutása a Puskás Akadémia eddigi legnagyobb sikere

Amíg szinte mindenki szégyenteljesnek ítélte meg a Videoton szereplését, pontosabban mutatott játékát a walesi amatőrök ellen, addig van, aki sikerként éli meg a játékot. Ám ezt is lehet überelni. Orbán Viktor szerint a Videoton továbbjutása – a Puskás Akadémia eddigi legnagyobb sikere.

 

"A Vidi továbbjutása a Puskás Akadémia eddigi legnagyobb sikere is egyben, mert mindkét góljukat a mi növendékünk, Gyurcsó Ádám szerezte. Aztán van egy Szolnokink, Nagy Zsoltunk, Kleinheislerünk, Sallaink, Zsótérunk, és hamarosan kiemelkedően tehetséges évfolyamok lépnek felnőttkorba. Futószalagon jönnek ki az ígéretes fiatalok – mondta Orbán Viktor, a Puskás Akadémia alapítója a pfla.hu-nak adott interjújában.

Hát, biztosan más meccset néztünk, mert a Videoton szereplését a szégyenteljes, gyalázatos jelzővel lehet leginkább jellemezni.

Ezen mentén pedig a Videoton szégyenteljes játéka a Puskás Akadémiának köszönhető.
Ráadásul, aki látta, mit is művelt Gyurcsó a kétség kívül továbbjutást érő gól után, annak nem kell elmondani, mennyire volt az beképzelt.

És csak és kizárólag az orbáni eszmefuttatást követve ez is a Puskás Akadémiának köszönhető.

 

Arról már nem is beszélve, hogy Orbán Viktor felsorolt hat olyan játékost, akit ő tehetségnek nevez, ám azt hiszem, ha egy nyolc éve, milliárdokból, kánaáni körülményekből működő, utánpótlás akadémia hat, azaz 6 tehetséget tud felmutatni, akkor az minden, csak nem sikertörténet.

Ha ehhez hozzávesszük, hogy a Puskás-akadémia a világ legnagyobb utánpótlás akadémiát átvilágító cége szerint az ország egyik legrosszabb akadémiája, ha hozzávesszük, hogy ugyanezen cég tanfolyamán az akadémia szekcióvezetője olyan eredményt ért el, amilyennel még egy érettségiről is úgy kivágták volna, hogy a lába nem éri a földet, ha hozzávesszük, hogy ezen az akadémián semmilyen szakmai koncepció nem valósulhat meg, hiszen szinte minden évben szakmai igazgatót váltanak akkor ez nem más, mint…

Bukás!
  

 



Két csapatunk már ki esett az Európa-ligából, mégis egész évben több légióssal játszhat Itt az újabb MLSZ-hazugság!