mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

A pokolba kívánják a kaposváriak a hitegető Sólyom Sándort

Korábban több cikkben foglalkoztam a kaposvári helyzetről, és Sólyom Sándorral is. Ezekről itt, és itt is olvashatsz. Nagyjából egy hete semmilyen hír nem érkezett Kaposvárról. Eddig. A mostani nyilatkozat annyira pofátlan, hogy kommentálni sincs értelme.

 

 

 

"Tisztelt kaposváriak!

Először is ezúton is szeretném megköszönni önöknek, hogy a Kaposvári Rákóczi honlapján meghirdetett szavazáson támogattak engem, mint a klub új tulajdonosát.

Az elmúlt hetekben a Puebla Tanácsadó Kft. munkatársai, különösen Papp Anita igen sokat dolgozott azért, hogy rendezni tudjuk a kaposvári labdarúgás hátterét, elkezdjük felszámolni a jelentős mértékű adósságot, s megegyezzünk a cég hitelezőivel. Megkezdtük az adósságok rendezését és olyan megállapodásokat kötöttünk, amelyek biztosítják a Rákóczi stabil jövőjét.

Természetesen nem mehetek el szó nélkül azok mellett a támadások mellett sem, amelyek engem, s személyemen keresztül a klubot is érték. A kaposvári szerepvállalásommal az volt a célom, hogy segítsem a klubot, ugyanakkor azt látnom kell, hogy miattam többen, sokszor igaztalanul, támadták a klubot. Emiatt úgy döntöttem, hogy a Puebla Tanácsadó Kft. tulajdonrészéről a mai napon lemondok.

Sok sikert kívánok a Rákóczi FC-ek és bízom benne, hogy hamarosan ismét az őt megillető helyén szerepel majd, vagyis ismét NB I-es csapat lesz. Ebben a törekvéseiben a jövőben tulajdonosként nem, de támogatóként segítem majd.

Sólyom Sándor
Puebla Tanácsadó Kft."

Csak annyit: nem csak Sólyom Sándor a hibás, hanem azok a kaposvári vezetők, akik másfél év alatt lerombolták sok ember 10-15 éves munkájátMint az oviban! A magukat királynak képzelők mindig megbuknak!