mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Tényekkel támasztják alá a Ferencváros elleni nyomozást!

Nincs vége a Ferencvárosnál tomboló sikkasztási botránynak. Mint arról beszámoltunk, az estiujsag.hu megszellőztette, hogy a klubnál sikkasztás vádjával nyomoz a rendőrség. A klub ezt egy olyan közleményben cáfolta, amiben egyébként nem cáfolt semmit. Most itt az estiujsag szerkesztőjének válasza, amiben tényeket sorol. Valljuk be, meggyőzően.



Bár szó szerint közöltük a Ferencváros közleményét – amelyben minden sajtóorgánumot perrel fenyegettek meg -, de már akkor jeleztük, hogy valami nincs rendben a közleménnyel. Pontosabban az nincs rendben, hogy az ügyről lényegében egyetlen szót sem említenek, csupán másra mutogatnak, és családi ügyként állítják be a klub elleni nyomozást.

Most az estiujsag.hu szerkesztője adott ki közleményt, amit szó szerint idézünk.

Sajnos nem a Fradi jelenlegi vezetése tárta fel a klubnál történt bűncselekményt. Valós tény, hogy nyomozás folyik az FTC-nél sikkasztás megalapozott gyanúja okán. Az is tény, hogy a feljelentést nem a klub jelenlegi elnöke és vezetése tette. Az is tény, hogy a rendőrség az egyik vezetőségi tagot gyanúsítottként hallgatta ki. Továbbá tény, hogy az ügyben kb. 2 éve nyomoznak. Ezen tények szerint az Esti Újságban megjelent írás nem hazug és nem valótlan.
Megjegyzem, hogy az FTC-nek nincs joga magánszemélyek családi ügyeibe beleavatkozni, azt publikálni. Arra sincs joga, hogy személyes adatokkal és/vagy különleges személyes adattal visszaéljen. (Btk. 219. § (1) bek.)

 
Nem akarunk állást foglalni az ügyben, de az látható, hogy a Fradi „homályos –másra mutogatós” közleményével szemben ebben száraz tények vannak felsorolva.
Márpedig a tények sosem hazudnak.



Mindehol itt az új generáció - csak nálunk nincs Valamit elrontunk a magyar fociban. Vagyis mindent elrontunk